Astro

Horoskop za soboto, 27. februarja

Andreja Novak / 090 77 85
27. 2. 2021, 06.44
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Odločajte se zase, tako v poslu kot osebno, po vrednotah, po katerih želite živeti. Ni več časa za umike, temveč za udejstvovanje v vsem, kar vam bo življenje ponudilo.

Bik
Ne razmišljajte o tem, česar nimate, temveč začnite delovati v smeri, kaj imate in kaj želite urediti. Previdno s svojo prekomerno energijo, ki vam bo povsod delala težave.

Dvojčka
Če se odločate za nakup doma, avtomobila, podpora je velika. Če pa ste o tem šele začeli razmišljajti, nadaljujte in stopite v akcijo, ko boste imeli čisto vse podatke.

Rak
Življenje se vam dogaja. Bolj kot boste urejeni in zadovoljni, več podpore zvezd boste sprejeli. Lahko, da se bo začel nov odnos ali pa se boste osvobodili svojih iluzij.

Lev
Iskrice vas bodo povezale s številnimi simpatijami in sprostili se boste, saj vam bo že odprtost do ljubezni čisto spremenila življenje. Odprto srce bo zagotovilo za ljubezen.

Devica
Sreča vam sledi. Uporabite jo za stike v dobro vašega posla, službe ali stvari, ki jih želite v bodoče urediti. Pogovori vas bodo pripeljali do ljudi, ki vam bodo pomagali.

Tehtnica
Lahko, da se ljubezen prebudi v prijateljskem odnosu z osebo, ki jo že poznate, a bo tokrat drugače, bolj čutno in zdelo se vama bo, da sta rojena drug za drugega.

Škorpijon
VIdeti je, da prihajate nazaj na zeleno vejo in imeli boste srečo, saj vam bodo na pot prihajali pravi ljudje. Veliko lažje se boste dogovorili o vsem, kar vam bo dalo upanja.

Strelec
Lahko, da boste morali izbirati med novimi priložnostmi v poslu in strastnimi uricami. Previdno, ohladite čustva, ki vas vodijo v smer, kjer ste se že v preteklosti spotaknili.

Kozorog
Ne nasedajte provokaciji, niti se vi ne lotevajte kakršnihkoli izzivanj drugih, saj se ne bo dobro končalo. Notranja agresija lahko pritegne nenavadno močne dogodke.

Vodnar
Nekatera poznanstva vam bodo pomagala ustvariti dobre priložnosti tudi v tujini, kar vam bo še poseben izziv in veselje. Stvari se bodo odlično peljale, zato boste delali.

Ribi
Ljubezen vas bo presenetila in ne boste se ji mogli ubraniti, čeprav lahko, da se boste najprej delali, da ni tako resno. A čustva in seksualna energija vas bodo prevzela.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja