Astro

Horoskop za petek, 26. februarja

Andreja Novak / 090 77 85
26. 2. 2021, 06.33
Posodobljeno: 26. 2. 2021, 07.39
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Čustva vas bodo vodila samo v eno smer, kjer se bo razvijala ljubezenska vez. Flirt lahko hitro preide v nekaj več, če si boste seveda uspeli za to vzeti čas in se sprostiti.

Bik
Koristno obdobje je za spremembo načina življenja, zato je najboljše, da čimveč časa posvetite fizičnim aktivnostim in da se lotite reševanja težav konkretno in počasi.

Dvojčka
Izogibali se boste vsemu, kar vas bo odmikalo od prakse. Imate podporo, da tudi v javnosti pokažete, kaj in kako je potrebno kaj konkretno narediti, zato kar pogumno.

Rak
Usmerite se vase, organizirajte svoje življenje v največji možni meri in prenehajte zapravljati čas za romantične sanje, bluzenje in hrepenenja ter prazne pogovore.

Lev
Spoznali boste, da si še želite ljubezni, da vas neguje, polepša, vam daje smisel življenja. Tako se boste odločili za spremembe, da boste sledili svoji srčni ljubezni.

Devica
Če si želite naraščaja, potem je odličen čas, saj vas zvezde podpirajo prav v tej smeri. Lahko pa to podporo usmerite v kreativne smeri in si ustvarite novo smer za delo.

Tehtnica
Razmišljali boste o svojem zdravju, službi in o smislu vsega skupaj. Če boste šli med ljudi, pa se vam lahko zgodi, da vas čisto prevzamejo čustva, nenačrtovana ljubezen.

Škorpijon
Lahko, da bodo prišle nekatere stvari na plano in jih bo potrebno urediti. Spremenili boste marsikaj, če boste svoje stare obljube izpolnili. Usoda vas podpira v to smer.

Strelec
Možnost je, da nenadno srečate vam pomembno srćno osebo iz preteklosti. Magnetizem se bo aktiviral in vsa zatrta čustva preteklosti bodo prišla v ospredje.

Kozorog
Pokazalo se bo, da so težave v bistvu priložnosti za vam optimalne spremembe. Iskrenost bo obrodila sadove in optimizem vas bo zajel, ko boste spoznali situacijo.

Vodnar
Podporo imate optimalno za uspeh, saj vas bodo zvezde povezale z vsemi vam pomembnimi ljudmi, s katerimi boste lahko naredili več, kot ste pričakovali.

Ribi
Oblegani boste iz strani prijateljev in znancev. Najprej ne boste ravno naklonjeni tej ideji, potem pa se boste sprostili in ugotovili, da je korist lahko celo obojestranska.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja