Oven
Sledite svoji strasti in se potrudite za vse, kar vam je pomembno. Sicer se vam lahko stvari in ljudje kar oddaljijo. Izogibajte pa se agresiji, da vam ne uniči vse dobro.

Bik
Ponosni boste na dosežke in se bahatili z njimi, mogoče malo preveč, saj boste izzvali nekoga, da vam bo očital egoizem in še marsikaj. Nujno se izognite večjemu prepiru.

Dvojčka
Iskali boste možnosti, da uresničite nekatere cilje, ne samo zase, temveč za širšo skupnost. Uspelo vam bo, s tem boste dobili podpora zvezd in tudi širše javnosti.

Rak
Ponosno boste nastopili in želeli uveljaviti svoje načrte in voljo, a vas bo okolica kaj hitro pregovorila. S sproščenostjo in iskrenostjo boste naredili več, zato se skulirajte.

Lev
Opazili boste veljavo besed, kar vam bo dalo notranje moči in veselja. Lahko, da boste začeli razmišljati o večjih spremembah, še posebej v poslu. Ostalo bo sledilo.

Devica
Nekatera spoznanja preteklih dni se bodo v vas še dodobra pretresla, potem boste začeli na novo. To vam bo dalo optimizima in z lahkoto se boste dogovorili o vsem.

Tehtnica
Srečni boste in sledili instinktu, ki vas bo pripeljal do izboljšanja vašega odnosa. Izjemno čustveno počutje se bo pozitivno odražalo tudi v mislih in komunikaciji.

Škorpijon
Pravočasno izrazite svoje strahove, skrbi ali frustracije, da ne boste na koncu krivi za vse. S sprotnimi pogovori se boste izognili kopičenju jeze, ki bi lahko postala vulkan.

Strelec
Godilo vam bo, ko boste doživeli lep sprejem nekje, kjer že dolgo niste bili. Veselili se boste in lahko, da bo skozi zabavo pretiravali z iskrenostjo in si nakopali težave.

Kozorog
Nemirni boste in iskali možnosti, da se ustalite. Lahko v novi službi, novem kraju ali celo novi državi. Ne boste mogli več zdržati na mestu, želeli boste spremembe.

Vodnar
Zaprli se boste v svoj svet ter ne boste dovolili, da vam kdorkoli ruši vaše udobje. Res je, da boste načrtovali spremembe, a se jim boste izogibali tako dolgo, dokler bo šlo.

Ribi
Počutje vam bo nihalo in zdelo se vam bo, da čisto preveč stvari vpliva na vas. Želeli se boste izolirati, pa bo to povzročilo še več težav, tako da se boste raje sprostili.

Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja