Oven
Strast vas bo prevzela in težko boste sledili hladnim, treznim odločitvam iz preteklosti. Lahko, da si boste privoščili skrivni izlet, saj vam flirtanje ne bo dovolj.

Bik
Samozavest se vam bo okrepila. Številne simpatije bodo kazale naklonjenost do vas. Spogledovali se boste, a sočasno praktično gledali na vse, kar je potrebno narediti.

Dvojčka
Malo ste še zadržani in počasneje načrtovali spremembe, pogovore ter razmišljali, kako se vsega lotiti. A kmalu bo vse steklo in uresničili boste svoje večje sanje.

Rak
Ponosni boste na svoje dosežke. A namesto, da bi dobro opravili to, kar je potrebno, boste še sprejemali nova in nova opravila, dokler se ne boste spet zgubili v delu.

Lev
S pogovori boste rešili največ. To vas bo sprostilo in ne boste imeli težav reči vsakomur vsega. Rešili boste še tako zastarane stvari in prav tako družinske zagate.

Devica
Optimistični boste, saj se bo končno začelo urejevati v vašo korist. Lahko, da boste dobili dobro ponudbo za službo ali napredovanje, ki ga ne zamudite, saj obeta veliko.

Tehtnica
Neizmerna sreča v odnosu vas bo postavila v drugo dimenzijo. Tokrat vam bo sanjarjenje dalo večjo moč za uresničitev. Motivacija z ljubeznijo bo optimalna.

Škorpijon
Ne skrivajte svojih čustev, obelodanite jih še pravi čas, ne glede na to, kako bo reagirala okolica. Pomembno je, da skozi svoja čustva sprostite tudi stara bremena.

Strelec
Javnost vam bo jedla iz rok in vse boste lahko usmerili v svojo smer. Vsi vam bodo sledili in zaupali. Ne zlorabite tega. Ohranite iskrenost in odprtost za skupne rešitve.

Kozorog
Nenavadne ideje vam ne bodo šle iz glave, dokler si ne boste vzeli čas in jih raziskali. Ugotovili boste, da imate skoraj vse pripravljeno za realizacijo, tako da kar v akcijo.

Vodnar
Strogi boste do vsega, kar se bo dogajalo. Ne boste mogli popuščati. To bo presenetilo domače, nekateri se bodo odmaknili, saj ne bodo razumeli, kaj je narobe.

Ribi
Pogovori vas bodo ali motivirali, ali pa čisto izčrpali. Ne boste takoj ugotovili vztroka, dokler vam bo jasno, da ne morete več poslušati težav drugih, da je šlo čez rob.

Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja