Astro

Horoskop za torek, 23. februarja

Andreja Novak / 090 77 85
23. 2. 2021, 06.38
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Precej dramatično boste nastopali za stvari, ki so vam pomembne. Ne glede na vse, se bo dogajalo tako, da boste morali res zagovarjati stvari, v katere verjamete.

Bik
Obremenjeni boste brez, da bi se tega zavedali. Zdelo se vam bo, da ste utrujeni in nemirni, če ne celo nestrpni do svojih bližnjih, še posebej strogi do otrok.

Dvojčka
Odlično obdobje, ko bodo zvezde želele, da se usmerite v zelo praktično delo, v konkretne rezultate. Ne bodo vam več dovolj pogovori, obljube, potrebna bo akcija.

Rak
Začudeni boste, kako drugi ne vidijo vaše delovnosti in reda. Pri tem pa pozabljate, da le malokomu poveste, kaj vse počnete in pričakujete, da vsi vse vedo o vas.

Lev
Zapeljani boste v romantične vode, samski in vezani. Zato boste imeli vsi tisti, ki ne čutite ljubezni v domačem odnosu večji preizkus, kako vidite partnerstvo in življenje.

Devica
Umirjeni boste, saj se boste pomirili s sabo in okolico. Ne boste več dovolili, da bi vas stvari čustveno spravile iz tira in da bi vas bližnji obremenili. To vas bo osrečilo.

Tehtnica
Odmaknili se boste od dogajanja, a vam bo prav dobro, saj se vam ne bo dalo ukvarjati se s posebnimi težavami ali z zelo zgovornimi ljudmi. Mir vam bo dobro del.

Škorpijon
Kar naenkrat se boste znaši v ospredju in to, kar ste ves čas govorili, se bo končno slišalo. Imeli boste moč spremeniti nekatere stvari, ki so vas še iz preteklosti mučile.

Strelec
Številna dogajanja vam bodo izziv, kako vse uskladiti. Pazite, da ne boste prehitro in preveč povedali. saj boste težko zakrili svoje notranje namere in težje se boste rešili.

Kozorog
Zdelo se vam bo, da ste na udaru usode in da vsi nekaj želijo od vas. Če se boste lahko sprostili in opustili star način in vljudnostne komunikacije, bo precej drugače.

Vodnar
Usmerjeno boste delovali in vse, kar vam bo šlo po glavi bo želja po uspehu, denarju in ureditvi vašega materialnega stanja. Prav o ničemer drugim ne boste razmišljali.

Ribi
Uživali boste v ženski družbi in se sproščeno lotili najtežjih nalog, ki ste jih odlagali. Narejeno bo še preden boste ugotovili, koliko težav imajo s tem drugi ljudje.

dk
andreja novak