Astro

Horoskop za soboto, 20. februarja

Andreja Novak / 090 77 85
20. 2. 2021, 07.29
Posodobljeno: 20. 2. 2021, 08.00
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Vrniti boste morali uslugo, zato se pravočasno pogovorite o vsem, da ne bo zmede in občutka izkoriščanja. ki ga boste lahko imeli vi. Ne pozabite kaj ste že prejeli.

Bik

Okrepite gibanje, telo vam bo hvaležno. Tako pa boste povezali tudi družinske člane, saj se zunaj doma, v naravi veliko bolje razumete, kot doma. Učite se uživati življenje.

Dvojčka

Ne obremenjujte se s stvarmi za nazaj. Za karkoli imate občutek, da ste zamudili, bo prišla nova priložnost, da se boste lahko izrazili, pogovorili in začeli nekaj na novo.

oa
Andreja Novak

Rak

Prehitro boste zadovoljni s sabo, zato vas bodo nekatere besede prijateljev močno prizadele. Ne reagirajte, saj so vaša čustva preveč aktivna še iz preteklosti. Dihajte.

Lev

Sprostite se in osvobodite svoja pričakovanja do okolice. Tako se bo vse okoli vas pomirilo. Ugled vam raste, prav tako priljubljenost. Vsi bodo želeli z vami sodelovati.

Devica

Poskrbite za zdravo prehrano in dovolj tekočine, saj telo potrebuje sedaj več nege, kot kdajkoli prej. Spočijte si fizično in psihično ter sočasno poskrbite za zdravo okolje.

Tehtnica

V ospredje boste postavili svoje želje in ljubezen in se prenehali kriviti zaradi tega. Imeli boste magnetni privlak za flirtanje, opazujte, koga je pritegnilo k vam in zakaj.

Škorpijon

Čutili boste podporo, ki jo z majhnimi koraki začnite uvajati v svoj urnik. Ne upirajte se več ureditvi svojega življenja, saj ne boste mogli več dolgo zdržati tega kaosa.

Strelec

Sprostili se boste in lažje naredili stvari, s katerimi že precej zamujate. Pozitivno rešujte vse potrebne stvari in dosegli boste lepe uspehe z vsem, kar boste naredili.

Kozorog

Videti je, da vas situacija doma obremenjuje, lahko je to stavba, vaš fizični dom ali nenavadna povezanost z okolico. Kreativne spremembe bodo potrebne, lotite se jih.

Vodnar

Sonce se je že poslovilo od vašega znamenja, kar vam je povzročilo upad ugleda v javnosti. Morebitne neprijetnosti vas bodo prisilile, da boste stopili na svoje noge.

Ribi

Lahko, da boste morali urediti doma, v družini ali v svojih temeljih nekatere zadeve, ki ste jih odlagali. Sedaj ne boste mogli pobegniti, zato se vsega lotite čimprej.