Oven

Iskali boste svobodo, sprostitev in si želeli daljšega potovanja ali selitve. Pri tem vam lahko pomaga ženska družba, ki bo praktično in moralno podporla vaše interese.

Bik 

Počutje bo psihično slabo, saj boste čutili, da ste nevredni vsega, kar imate. Zato se podzavestno upirate vsem dobrim spremembam, kot da bojkotirate sami sebe.

Dvojčka

Odličen dan, ko se boste z lahkoto sprostili, se lažje kaj pogovorili in prvi lunin krajec vas bo spodbudil k jasni viziji svojega življenja. Veselite se sprememb, ki so v teku.

Andreja Novak
oa
Andreja Novak

Rak

Popolne Luna vstopi v strelca, kar vam bo povrnilo dobro razpoloženje in opustili boste lahko čustvene zagate dopoldneva. Norčavi boste in iskali možnosti druženja.

Lev

Čustva vas bodo preplavljala in ne boste ravno imeli občutka, v kakšnem dobrem obdobju ste. Z lahkoto boste urejevali vse, kar boste želeli. Sreča bo na vaši strani.

Devica 

Današnji prvi lunin krajec vas bo spodbujal pri odkrivanju za vas optimalnih dejavnosti. Močna povezava bo z otroci. Če si jih želite, je sedaj idealen čas.

Tehtnica

Malo vas bo odnašalo v sanjarjenje in vam bo čas kar pobegnil neznano kam. A boste skozi vse to prišli do dobrih spoznanj, podporne energije in dobili navdih za naprej.

Škorpijon

Zanimiv dan, ko vas bodo spomini preplavili, pa tudi nova spoznanja. Izkoristite čas zase ali za dvojino, ter poglobite svojo samozavest res z zavedanjem sebe v celoti.

Strelec

Ne izogibajte se problematičnim pogovorom in ne odreagirajte užaljeno. Čas je, da se stvari razčistijo. Če imate otroke, posvetite se jim in doživite srečo, ki vam bo dana.

Kozorog

Privoščite si spremembe. Kompromisi niso več zaželeni, niti smiselni, saj zatirate sebe in čustva. Možnost dolgoročnih simpatij in ljubezni so velike, če boste odzivni.

Vodnar

Prvi krajec bo okrepil vaše že začete načrte in imeli boste ogromno energije, če boste hodili po pravi poti. Če imate otroke, poskrbite, da se doma ustvari nov red čimprej.

Ribi

Nujni red, ki ga morate narediti, je vaš notranji red, kjer boste prioritete zdužili in vse časovno opredelili ter poskrbeli tudi za svoje zdravje. Nič pomembnega ne zavrzite.