Oven

Počakajte, da vam bo jasno, kaj se dogaja. Ne reagirajte prehitro, dovolite, da se energije malo zbistrijo, da ne čutite pritska nase. Sprostite se v ljubezni, ki vas vabi.

Bik

Tekmovalno boste razpoloženi, še posebej, ker so se vam stvari kar nekam izmuznile in imate tega dovolj. Želeli boste pokazati svoj vpliv in po sredi vam bo to res uspelo. 

Dvojčka

Ne glede na to, da vam nič ne bo tako, kot boste želeli, boste vseeno zadovoljni. Začutili boste ljubezen v zraku in se ji bolj močno, iskreno ter predano posvetili.

Andreja Novak
oa
Andreja Novak

Rak

Romantično boste razpoloženi in sanjarili o vsem, kar vam je že na dosegu roke. A ker boste pozabili urediti nekatere praktične stvari, se bo vse še zakompliciralo.

Lev

Občutili boste nov val energij že ob mislih na svobodo, ki si jo želite. Odprite se novostim ter izrazite svoje želje tam, kjer je potrebno. To vas bo umirilo.

Devica

Vaša magnetna privlačnost se bo okrepila in lahko se boste odprli novostim, tudi v odnosu. Lahko, da vas bo prevelik odziv malo zmedel, da boste izgubili nit dogajanja.

Tehtnica

Okrepila se bo vaša samozavest, saj ne boste več čutili pritiska iz okolice. Skozi nova dela se boste povezali s prijetnimi ljudmi, ki vam bodo odkrili nov svet sodelovanja.

Škorpijon

Zaprli se boste vase in se pomirili s svojimi grehi, kot da so bili potrebni. A to ni čisto res. Veliko stvari ste si zakuhali zaradi slabe komunikacije in neodzivnosti na težave.

Strelec

Najedli se boste zarečenega kruha in sodb drugih. Opazite notranji vzorec, da ga lahko sprostite. Ne obsojajte več, saj vam usoda takoj da priložnost, da jih razumete.

Kozorog

Iskali boste možnosti, da vam ne bi bilo potrebno spremeniti nekaterih navad. Od daleč ste pogumni in razumevajoči, a na blizu se vse ustavi. Ne upirajte se več.

Vodnar

Priložnosti bodo številne, a boste čisto razdvojeni ob vsem dogajanju in spoznanjih. Maske bodo padle in vam ne bo jasno, kako niste prej videli vsega tega.

Ribi 

Pretiran vpliv ženske družbe vas bo začel motiti in čeprav se boste zavedali koristi , ne boste mogli več prenašati besed in bremen. Umaknite se, ne sprožajte prepirov.