Napoved

Horoskop za torek, 16. februarja

Andreja Novak / 090 77 85
16. 2. 2021, 06.35
Posodobljeno: 16. 2. 2021, 07.39
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

oa
Andreja Novak

Oven
V odnosih boste občutljivi in z lahkoto vas bodo prizadele besede bližnjih. Zato vas bo vleklo stran od doma in od zaprtih prostorov, kjer boste težje dihali in razmišljali.

Bik
Imeli boste obilo energije, ki pa jo boste porabljali za notranji dvoboj. Po eni strani boste želeli harmonično sodelovati, a na drugi strani se boste odmikali vase.

Dvojčka
Možnosti za ljubezen so namreč izjemne, ne zanemarjajte jih. Vsaj v mislih se čisto sprostite in iskreno priznajte sebi svoja čustva. In ko bo prilika, jih samo ne skrivajte.

Rak
Ne umikajte se sedaj, ko se stvari zares spreminjajo v dobro, samo iskreno sodelujte.
Ljudje vam bodo naklonjeni in nič vam ne bo težko narediti ali pogovoriti se.

Lev
Ne boste se pomirili, dokler si ne boste razjasnili vseh vplivov okoli vas in razumeli vloge bližnjih, ki niso pripravljeni na sproščeno in zadovoljno skupno sodelovanje.

Devica
Umikali se boste in lahko celo dobesedno skrivali pred nekaterimi, ki vas izčrpajo s svojimi pripovedovanji. Delali se boste, da imate številne opravke in kar odšli.

Tehtnica
Naredite malo prostora zase in čas začnite koristiti tudi samo zase, za nepomembne stvari in nepovezane z drugimi. To najbolj potrebujete, saj vas sprosti in aktivira.

Škorpijon
Zadnji čas je, da nekaj spremenite v svojih temeljih, tudi finančnih, ne čakajte več spodbude od zunaj. Življenje vas pritiska, nekateri ljudje vas čakajo, a to ni dovolj?

Strelec
Nekatera čustva, že dogovorjene stvari vas bodo “grizle” in le stežka boste pozabili na njih. Zdelo se vam bo, da so vsi proti vam, pa čeprav lahko delate praktično vse.

Kozorog
Srečni boste in želeli deliti to z drugimi, a nekako ne bo šlo. Pomembno je, da se pogovorite z bližnjimi, kaj zares želite in razrešite vse tisto, kar vas dela nesrečne.

Vodnar
Malo naporen dan, ko boste morali pokazati samozavest in si ne dovolite, da vas kdorkoli sprovocira. Raje se usmerite v stvari, ki so vam pomembne in kreativne.

Ribi
Sedaj ni več čas za odlašanje. Premlevanje starega vam bo počasi začelo najedati zdravje, zato je za vas izjemno pomembno, da se osredotočite na svojo prihodnost.