Astro

Horoskop za ponedeljek, 15. februarja

Andreja Novak / 090 77 85
15. 2. 2021, 06.37
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Odnosi vam bodo delali malo preglavic, saj ste računali na sodelovanje vseh, dobili pa košarico. To vas je spravilo v jezo in skrbi, saj sami res ne morete vsega narediti.

Bik
Želeli se boste sprostiti, a več boste imeli časa, bolj nervozni boste. Bližnjim boste očitali izdajstvo. Porabite raje to energijo za intimo v dvoje in s tem okrepite odnos.

Dvojčka
Ne dovolite si, da vam vzamejo veselje do kreativnosti in do tistih trenutkov življenja, ki vam pomenijo vse. Možnosti za ljubezen so izjemne. Sprejmite potrebne odločitve.

Rak
Zdelo se vam bo, da vas je življenje čisto preplavilo in da ste zgubili vso kontrolo nad čustvi in dogajanjem. Ne umikajte se sedaj, ko se stvari zares spreminjajo v dobro.

Lev
Dober občutek vam bo okrepil libido in polni boste dobre energije. Pretreslo vas bo spoznanje, kako bližnji sploh ne opazijo razlike in jim niti ni mar za vaše spremembe.

Devica
Ujeti boste v čustvih, ki vam jih bo izkazovala okolica, a vam se bo zdelo, da je vsega čisto preveč. Ne boste se mogli hitro odmakniti, kar bo pozitivno vplivalo na vas.

Tehtnica
Številne ideje, tudi ljubezenske, vam bodo zaposlovale misli in samota vam bo pomagala vse dobro premisliti. Sreča vas bo spremljala in to bo zaenkrat že dovolj.

Škorpijon
Potrudite se za spremembe, ne glede na lenobo. Preženite utrujenost od sodelavcev in pogovorov, da se boste lahko lotili pomembnih stvari. Ne prelagajte več vsega.

Strelec
Nihče ne bo mogel razumeti, od kod vam optimizem, saj ste sredi kaosa in nič, česar se lotite, vam ne uspe. A to vam bo dobro, saj vas nihče ne bo mogel kontrolirati.

Kozorog
Če vam je dolgčas, pomeni, da nečesa ne vidite dobro. Razglejte se okoli sebe in se potem odločite, kam boste usmerili svojo energijo. Ne skrivajte se več pred svetom.

Vodnar
Imeli boste občutek, da vsi želijo nekaj od vas in da delate za druge, v resnici pa bo ravno obratno. Jasno in kreativno se usmerite v sodelovanje in nikakor ne jamrajte.

Ribi
Pogrešali boste samoto, ki vam je še nekaj časa nazaj šla na živce. Hrepeneli boste po njej in čakali, da si spet priborite čas zase v čisto osebne namene. Uspelo vam bo.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja