Astro

Horoskop za četrtek, 11. februarja

Andreja Novak / 090 77 85
11. 2. 2021, 06.38
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Naj vam ljudje povedo, kar želijo, ne lečite besed iz njih. To vam bo koristilo, da ne boste izgubljali energije v prazno in se potem jezili in obremenjevali vse druge s tem.

Bik
Odzivajte se na dogajanje in ne čakajte v ozadju. Jasno pokažite svojo strast za vse, kar vas pritegne. Preteklost pustite za sabo in ne izgubljajte več energije v ta namen.

Dvojčka
Zavedajte se, da ni sramotno prositi za pomoč tako osebno kot poslovno in razmislite, kdo bi vam lahko kje pomagal. Nekaj pomembnih odločitev boste sprejeli.

Rak
Pretirana moč vas bo vodila v uporništvo ter privoščili si boste prepovedani sad in s tem prelomili dano obljubo sebi in še nekomu. Ne boste se zavedali, da rušite sebe.

Lev
Dober občutek o sebi vam bo okrepil libido in pokali boste po šivih od življenjske energije. Pretreslo pa vas bo, kako bližnji sploh ne opazijo razlike in jim ni niti mar.

Devica
Lahko, da se boste počutili ukleščene v sicer dobrih čustvih, ki vam jih bo izkazovala okolica, saj se vam se bo zdelo, da je vsega čisto preveč oz. da preveč pretiravajo.

Tehtnica
Številne ideje, tudi ljubezenske, vam bodo zaposlovale vaše misli in potrebovali boste veliko samote, da boste vse dobro premislite in začeli razmišljati tudi o realizaciji.

Škorpijon
Ne zaspite pa coni udobja, temveč se potrudite za spremembe. Zelo je pomembno, da ne podležete lenobi, ki vas bo nagovarjala v počitek in sproščenost. Aktivirajte se.

Strelec
Čudili se vam bodo, kako ste lahko dobrovoljni sredi težav in največjega kaosa, ko vam nič, ne bo prav uspelo. A vam to zares odgovarja, saj vas nihče ne kontrolira.

Kozorog
Če vam bo v tem obdobju dolgčas, pomeni, da nečesa ne vidite dobro. Razglejte se okoli sebe, preglejte možnosti za spremembe tako posla kot osebnih odnosov.

Vodnar
Imeli boste občutek, da vsi želijo nekaj od vas in da ves čas delate za druge, v resnici pa bo ravno obratno. Vse se bo vrtelo okoli vas in številna pomoč vam bo na voljo.

Ribi
Ne dvomite in ne iščite v bližnjih oporo, nasvete in tudi izgovore, da ne naredite prvega koraka v poslovno smer. Dobri dogovori vas bodo spodbudili v dobro akcijo.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja