Astro

Horoskop za sredo, 10. februarja

Andreja Novak / 090 77 85
10. 2. 2021, 06.36
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Odnosi vam bodo malo težavni, prejemali boste košarico za košarico, zato bo najbolje, če se odločite za spremembo lokacije in preusmerite misli in dogajanje.

Bik
Lahko, da boste šli na daljšo pot ali celo imeli možnost preselitve. Če iščete podobne priložnosti za spremembo življenja, se vam bodo pokazale, bodite čimbolj kreativni.

Dvojčka
Ne odmikajte se od dogajanja, se pa čimprej bolje organizirajte, da ostane še kaj časa za vas in za sprostitev. V nasprotnem primeru si lahko nakopljete zdravstvene težave.

Rak
Ne boste se zavedali, kako močno ste še vedno občutljivi na nekatere teme iz preteklosti. Spoznali boste, da je nujno osvoboditi vse iz zamer, ki vas še razjedajo.

Lev
Z optimizmom boste lažje dosegali dogovore. Odprti boste za sodelovanje, a le s pozitivnimi ljudmi. Ne boste več se želeli zapletati s tistimi, ki vidijo samo sebe.

Devica
Skozi delo boste spoznali, kje ste se zatikali v preteklosti in zato boste lahko za prihodnost pripravili veliko boljši načrt. To vas bo močno osrečilo in vam dalo moči.

Tehtnica
Dovolj časa in energije boste imeli, da uredite potrebne materialne vidike za najbolj dolgoročne cilje. Super vam bo šlo, zato boste optimistično zrli v prihodnost.

Škorpijon
Komunicirajte z vsemi, s katerimi želite ohraniti dobre odnose ali razviti globljo povezavo. Iskrenost bo poplačana, še posebej, če ne boste čakali do zadnjega.

Strelec
Ne zanemarite priložnosti, ki se ne bo tako hitro ponovila in sprejmite nov način življenja. Polni boste optimizma, kar pa ga nihče ne bo mogel razumeti in sprejeti.

Kozorog
Uživajte v vibracijah življenja, ki vam jih bosta skuhali strast in ljubezen. Pestro bo, če se boste le sprostili in dovolili, da vas spremembe zajamejo in odpeljejo s sabo.

Vodnar
Preveč boste zasičeni z informacijam in ne boste mogli več jasno misliti ali čutiti. Poskušali se boste osvoboditi, a ni nujno, da vam bo uspelo. Jezili se boste nase.

Ribi
Veliko dogajanja bo in pogrešali boste samoto, ki vam je še nekaj časa nazaj šla tako na živce. Sedaj boste hrepeneli po njej in čakali na priložnost, da se umaknete.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja