Oven
Želeli boste pobegniti od dolgočasnih zadev in s pomočjo instinkta vam bo to res uspelo. A ne zanemarjajte svojih bližnjih, raje predlagajte rešitve za skupno druženje.

Bik
Če iščete priložnosti, se vam bodo le-te kmalu odprle, če boste le dovolj kreativni in odzivni na dogajanje. Pokažite svojo strast bližnjim, da se ne boste od vseh odtujili.

Dvojčka
Razmislite, kako se boste organizirali in koga lahko prosite za pomoč, ki jo boste potrebovali v vsakem primeru. Ni smisel, da ste sami za vse, vključite družino.

Rak
Lahko, da si boste privoščili prepovedani sad in s tem prelomili dano obljubo sebi in še nekomu. To vas bo črvičilo, a se boste vsaj nekaj časa delali, da se ni nič zgodilo.

Lev
Odlično boste razpoloženi, saj boste uspešno uvedli spremembe, ki ste jih že dolgo načrtovali. Še posebej ste zadovoljni, ker se domači niso preveč upirali novostim.

Devica
Brez truda boste spoznali, kje ste se zatikali v preteklosti in veliko boljši načrt boste pripavili za prihodnost. To vas bo osrečilo in vam dalo moči, pa tudi sprostitve doma.

Tehtnica
Strast bo okrepila vaše cilje in želje, da ne boste mogli razmišljati nič drugega. Zadovoljni boste, ker to ne bo tako očitno navzven in boste lahko doma sanjarili.

Škorpijon
Samozavest in globlje zadovoljstvo vas bo sprostilo in vse boste videli v veliko lepši luči. Ne računajte pa, da vam drugi berejo misli, izrazite se in podelite razpoloženje.

Strelec
Priložnost boste imeli spremeniti svoj način dela, sodelovanja in se bolj posvetiti fizičnim aktivnostim. Nikar ne zanemarite priložnosti, ki se ne bo več ponovila.

Kozorog
Ne bojte se sebe ter se ne izgobiajte več bližini, intimi in ne bežite od svojih čustev. Naučite se uživati v vibracijah, ki vam jih boste skuhali strast in ljubezen. Pestro bo.

Vodnar
Jezili se boste na bližnje in na vsak način iskali možnosti reorganizacije. Lotite se vsega kreativno in razdelite naloge v družinskem krogu ter določite čas izvedbe.

Ribi
Odkar ste se pomirili v odnosih, je vse lažje. A ne dvomite vase in ne iščite v bližnjih oporo ali izgovore, da ne naredite novih korakov v še neznane smeri. Čas je za akcijo.

Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja