Astro

Horoskop za petek, 5. februarja

Andreja Novak / 090 77 85
5. 2. 2021, 06.33
Posodobljeno: 5. 2. 2021, 07.06
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

Oven
Kar naenkrat se boste znašli v drugačni družbi, ki je niste tako navajeni. To vam bo okrepilo motivacijo, da se boste pokazali v najboljši luči in presenetili še sebe.

Bik
Napuh vam bo zbledel, ko boste spoznali o sebi nekatere neprijetne stvari iz preteklosti. Pobegnili boste in se želeli odmakniti od vseh, ki so vas že takrat poznali.

Dvojčka
Užaljeni boste in se čustveno zaprli vase misleč, da boste s tem pokazali svoje stališče. Ker ne bo pretiranega odziva, boste razočarani in iskali razloge za to.

Rak
Ponosni boste na dosežke in na ljubezensko izbiro. Lahko, da boste preveč govorili okoli o tej temi izdali osebne skrivnosti, kar ne bo koristilo odnosu, niti ugledu.

Lev
Vročekrvni boste in ne bo dobro z vami češenj zobati, saj boste točno vedeli, kaj si želite in kako to doseči. Izogbajte se rdeče barve, da se pretirano ne izčrpate.

Devica
Skozi pogovore boste začutili željo pomagati drugim, pa vam bo vaša boljša polovica očitala, da imate zares druge namene. To vas bo prizadelo, a tega ne boste pokazali.

Tehtnica
Še nekaj korakov vas loči od novega in želenega stila življenja. Osvobodite se negativnih misli ter čas porabite zase. Prihaja nova ljubezen, lahko še danes.

Škorpijon
Prepričani boste v svoj prav in nobena beseda ne bo zalegla. Imeli boste željo še enkrat dokazati, da zmorete, a ne bo šlo čisto tako, kot ste pričakovali. Ne tvegajte.

Strelec
V pričakovanju boste sledili dogajanju, a se nekatera hrepenenja ne bodo izpolnila. Vpliv preteklosti bo premočen, zato boste imeli mešane občutke v odnosih in poslu.

Kozorog
Ranljivi boste, še posebej s strani žensk, ki bodo zaznavale vašo občutljivost, ki jo skrivate. Sprostite se, vse se bo ravno prav izšlo, samo čutite življenje v vsem.

Vodnar
Vse vam bo šlo kot po maslu, zato ne boste pomislili, da je kdo okoli vas nesrečen ali da potrebuje vašo pomoč. Lahko, da se bodo zato nekateri odnosi čisto ohladili.

Ribi
Razmišljali boste večinoma o sebi in izzivih, ki jih imate sedaj. Kar nekajkrat si boste premislili o odločitvah za prihodnost, zato lahko, da vas ne bodo več resno jemali.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja