Oven
Izogibajte se pretiranim debatam ali obljubam, ki jih ne boste mogli držati. Če se boste sedaj zapletli v daljše zgodbe, ne boste do pomladi prišli na zeleno vejo.

Bik
Lažje boste dihali in tudi domišljija se bo usmerila v bolj pozitivno smer. Sledili boste sebi, a precej nihali v načrtih. Radi bi počeli vse naenkrat, a bo zmagal šport in kuha.

Dvojčka
Potrebno se je obrniti vase in narediti notranjo inventuro svojih želja ter odnosov. Ne bojte se, nič ne boste zamudili, samo na jasno si boste prišli v stvareh in pri ljudeh.

Rak
Bodite pozorni, da se ne boste zapletli v čustva drugih, saj boste želeli preveč naenkrat. Vse težave bodo izginile in veliko dobrega boste naredili zase in za druge.

Lev
Jutrišnji zadnji krajec lahko, da bo izbil sodu dno in pripravljeni boste zaključiti odnos, če partner ne bo želel sprejeti vaših dejstev. Jasno vam bo, da ne smete več čakati.

Devica
Svojih negativnih misli ne “obesite” na druge ljudi. Če lahko, se iskreno pogovorite ali vsaj sebi priznajte celotno sliko svoje sedanjosti. To vas bo odprlo za spremembe.

Tehtnica
Odprti ste za višje ideale in lahko realizirate najbolj nenavadne ideje. Želeli boste narediti vse naenkrat in se ne boste ozirali na druge, saj čutite, da je čas za vas.

Škorpijon
Korak za korakom se vam bo počutje izboljševalo. Izkoristite svojo intuicijo tokrat zase in se tudi čustveno odprite stvarem, ki vas veselijo. To vam bo okrepilo moč.

Strelec
Lahko boste lahko izpolnili neke svoje sanje ter doživeli večjo potrditev iz strani okolja, a to ne bo dolgo držalo, kaj kmalu se boste morali opravičevati za dejanja.

Kozorog
Vaša previdnost zaradi preteklih dogodkov je pretirana, zato predolgo čakate in preveč stvari preprosto zamudite. Dovolj je tega, življenje vas čaka, ne zamujajte.

Vodnar
O vsem razmislite iz več perspektiv in si dajte čas za odločitev. Sicer se lahko zgodi, da si vse postavite na glavo in boste še nekaj časa morali reševati to, kar ste zapletli.

Ribi
Nekateri ne bodo več želeli sodelovati z vami, vi pa boste iskali razloge v sebi. Pozabili ste, da imajo drugi svoje težave, svoje izzive in da vas velikokrat ne vidijo.

Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja