Astro

Horoskop za nedeljo, 31. januarja

Andreja Novak / Dobra karma
31. 1. 2021, 06.49
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Trmasto boste vztrajali pri svojih izhodiščih. Dovolj imate, da vam drugi govorijo, kako bi morali živeti. Ne morete več sprejemati besed tistih, ki ne želijo pomagati.

Bik
Kreativni boste in se z vso močjo usmerili v realizacijo ideje, ki jo niste še nikomur zaupali. Verjeli boste, da bodo domači veseli, a je ne bodo dojeli tako kot vi.

Dvojčka
Preveč boste delali, a se boste zavedali, da ima sedaj to resničen smisel. Družina bo protestirala, da imate za njih premalo časa. Zato bodo želeli posebne ugodnosti.

Rak
Če ne boste pazljivi, lahko v trenutku izgubite vse, za kar ste garali. Lahko pa pridobite še več, samo z vztrajanjem na tem, česar ste se tokrat zares lotili.

Lev
Sreča se vas bo dotaknila in hrepeneli boste po spremembi. Življenje vam bo naklonjeno, prav tako ljudje, tako da lahko računate na pomoč iz vseh smeri.

Devica
Tokrat boste sproti preverili vse ideje, da ne boste spet delali zaman. Pomembno vam bo delo in zdravje, vse ostalo bo počakalo. Domači bodo malo nestrpni do vas.

Tehtnica
Strast vas bo prevzela ter vas aktivirala v drugačno videnje življenja. Jasno vam bo, kaj morate in želite spremeniti pri sebi ter kako zase vpeljevati večje spremembe.

Škorpijon
Razmislite o svojih pravih vrednotah in spremenite filozofijo življenja, da vam bo služila. Ne vztrajajte v nečem, kar obremenjuje vas, sočasno pa ne koristi nikomur.

Strelec
Življenje vam ponuja dobre izzive in to vas veseli ter osrečuje, a nekako vašim domačim vedno uspe pokvariti vašo dobro voljo. Bodite v vsem čisto iskreni z njimi.

Kozorog
Bodite iskreni do sebe in se sprostitev v vsem, kar čutite in želite. Samo tako boste lahko sprejeli smiselne odločitve in iskreno videli, kam si želite usmeriti življenje.

Vodnar
Močno boste privlačili tisto, kar čutite, da ste. Želje se vam bodo uresničevale na malo nenavaden način, zato se sprostite in sodelujte. Življene vas vsekakor podpira.

Ribi
Srečni boste v odnosih in to vam bo močno okrepilo zdravje ter dobro počutje. To vas bo inspiriralo in iskreno se boste zaupali bližnjim glede svojih načrtov in želja.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja