Astro

Horoskop za sredo, 27. januarja

Andreja Novak / Dobra karma
27. 1. 2021, 06.43
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Dajte času čas in se posvetite fizični kondiciji. To vam bo preusmerilo misli od pretiranih skrbi. Bolj kot boste razgibani, manj bremen boste čutili pri razmišljanju.

Bik
Želeli si boste spremembe in tokrat boste imeli moč to tudi izpeljati. Lahko, da vam bo uspelo prepričati nadrejene in si urediti vse potrebno za službeno pot v tujino.

Dvojčka
Pomembno je, da se pogovorite o stvareh, ki vam ležijo na srcu še danes in tako pred polno luno pomirite svoja čustva, ki bi lahko sicer negativno vplivala na vaše zdravje.

Rak
Dovolite si sprejeti nasvete in se odpreti sodelovanju na nov način. To vas bo usmerilo v bolj optimistično in dobro življenje, ki si ga želite. Stabilizirajte se.

Lev
Precej svobodneje se boste počutili in domišljija vas bo rešila pred dolgočasno družbo ali službo. Vseeno ne pretiravajte z obljubami, saj je čas, da poskrbite zase.

Devica
Imeli boste številne ideje, ki pa ne bodo padle na plodna tla. Še tiste, po vaše najbolj močne in dobre, bodo razvodenele takoj, ko jih boste predali naprej. Počakajte malo.

Tehtnica
V odnosih dovolite drugim, da počnejo stvari po svoje in se ne vpletajte. Samo sprostite se ter ne reagirajte na čustvene manipulacije. Tako se bo vse sprostilo.

Škorpijon
Imeli boste okrepljen notranji instinkt, koga čustveno podpreti in koga na drugi strani spraviti v red. Zato vam bodo ljudje vse bolj zaupali in krepil se vam bo vpliv navzven.

Strelec
Sodelujte in se ne izmikajte družbi, saj boste tako preko pogovorov prišli do pravih informacij in boste lahko bolj sproščeno sodelovali s tistimi, ki vas bodo cenili.

Kozorog
Sodelujte s tistimi, ki vam nudijo roko v pomoč in si dovolite, da se kaj že spremeni. Končno boste prišli malo v ospredje in začutili pravi smisel življenja in sodelovanja.

Vodnar
Na trenutke vas bo strah zagrabil glede preživetja in razmišljali boste o različnih varčevalnih ukrepih. A zavedate se, da je čas za kreativnosti in za dodatno delo.

Ribi
Prebudili se boste drugačni in zdelo se vam bo, da ste se rešili neverjetne teže preteklosti. Sreča vam bo naklonjena in srečali boste prave ljudi ob pravem času.