Astro

Horoskop za soboto, 23. januarja

Andreja Novak / 090 77 85
23. 1. 2021, 07.35
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Z lahkoto boste osvojili srca simpatije, pa tudi naklonjenost okoljice. Česarkoli se boste lotili, boste izpeljali še boljše, kot ste načrtovali in zadovoljni boste z dogajanji.

Bik  
Okrepila se vam bo samozavest in imeli boste megalomanske želje, ki se ne bodo izšle tako, kot želite, saj ne boste vložili dovolj truda v to. Še je čas, aktivirajte se.  

Dvojčka  
Novosti prihajajo. Sprejmite jih, pa naj gre za nova čustva, nov odnos ali nove priložnosti v službi. A potrebno bo spregovoriti in čimbolj asno komunicirati.

Rak  
Uresničili boste svoje želje in se skozi sodelovanje veliko naučili. Navdušeni boste nad druženjem, a veliko preveč časa posvetili praznim pogovorom. Ohranite fokus.

Lev  
Začutili boste moč svobode in veliko lažje zadihali. To vam bo dalo krila, da boste začeli spreminjati svoje navade in opustili tiste razvade, ki vas res omejujejo.  

Devica  
Veliko bolj boste usmerjeni v posel in lastno počutje, zatol o tem ne boste veliko govorili bližnjim, temveč boste samo razmišljali, kako optimalno izpeljati vse čimprej.  

Tehtnica  
Učili se boste vzpostaviti nov način življenja in sodelovanja, v katerem bo več prostora za vas. Lažje se boste odmaknili od čustev, ki so vas zapletala v težave.

Škorpijon  
Umirili se boste in skozi fizično delo ter stik z naravo prišli do pravih spoznanj. Koristila vam bo samota, kjer boste lahko zbrali svojo sicer razpršeno energijo.

Strelec   
Sproščenost, tudi pretirana vas lahko zagrabi in ne bodo vas mogli umiriti, saj boste polni optimizma, ki ga boste želeli deliti s prijatelji. Brezskrbno boste aktivirali druge.

Kozorog  
Pomembno bo, da se umirite in razmislite, kaj zares želite od življenja, od vsakega dneva, tedna posebej. Situacije vam bodo pokazale vaše prioritete. Ne skrivajte jih.

Vodnar  
Postavite se na prvo mesto in zaživite tako, kot ste sanjarili. Čas je, da začnete upoštevati svoje želje pred drugimi. Kmalu boste videli, kakšna je trenutna situacija.

Ribi  
Ljubezen vstopa v vaše življenje in še preden se boste dobro zavedli, boste ugotovili, da ste srečni in da si želite to srečo negovati, deliti in jo krepiti iskreno in čutno.