Astro

Horoskop za petek, 22. januarja

Andreja Novak / 090 77 85
22. 1. 2021, 06.36
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Pozorni bodite na besede, če ne želite podžigati ljubosumja. Imeli boste pa odlične ideje, kako ustvariti dobre odnose in strastne temelje za življenje. Sledite raje temu.

Bik  
Starejša oseba si bo dovolila po vaše čisto preveč posegati v vaše življenje. Ne boste mogli več poslušati niti dobro namernih nasvetov, kaj šele resnične kritike.

Dvojčka
Bodite pozorni, da ne boste odreagirali na nervozo iz okolja ali da vas čakanje drugih, da se izjasnijo ali naredijo potrebne stvari, ne izčrpa. Niso vsi tako odzivni kot vi.

Rak
Usmerite se v delo oz. v posel, ter razmislite, koliko lahko zaslužite v danem obdobju. Če se boste dobro organizirali, boste navdušeni nad vsemi možnostmi, ki jih imate.

Lev  
Ne boste se pustili uloviti na čustva okolja, zato boste bolj tiho in se izogibali težavam.  Sodelovalo boste sproščeno, kar bo prineslo odlične rezultate.

Devica  
Korak za korakom se boste sproščali in srečni boste, ko boste spet začeli jasno razmišljati in dobili dobre ideje. To vam bo dalo elana za nekaj dni, če ne tednov.

Tehtnica  
Ko ste malo oddaljeni od drugih, vam je hitro jasno, kje ste v preteklosti delali napake, zato jih boste lažje in hitreje odpravil in poželi dolgotrajne uspehe.

Škorpijon  
Dobro boste bolje razpoloženi, možnost prijetnih zmenkov ali pogovorov je velika. Naredite koristne poteze na vseh področjih življenja. Spremembe bodo temeljite.   

Strelec   
Zahtevali boste čas zase in se sprli z vsakim, ki bo kakorkoli kratil vašo svobodo. Dovolj boste imeli prilagajanja in se boste želeli rešiti vseh, ki vam grenijo življenje.

Kozorog  
Ne glede na to, da se časovno ne bo vse tako izšlo, kot ste načrtovali, boste zadovoljni, saj se bodo stvari odvijale v smer, ki vam je všeč in si obetate podporo.

Vodnar  
Ne dajajte preveč pozornosti na druge, še posebej, če je očitno, da vas želijo samo sprovocirati. Raje to energijo porabite za kaj bolj smiselnega, za korake naprej.

Ribi  
Zvezde vas sedaj priganjajo, da sledite začetim korakom in pokažete sebi in drugim, da zmorete in da lahko zaživite točno tako, kot sanjarite. Okrepila se bo ljubezen.