Astro

Horoskop za četrtek, 21. januarja

Andreja Novak / 090 77 85
21. 1. 2021, 06.33
Posodobljeno: 21. 1. 2021, 07.38
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Iskrice strasti vas bodo vodile izven cone udobja in na vsak način se boste potrudli ustreči nekomu, kar bo presenetilo mnoge v vaši bližini. Ljubosumni bodo na vas.

Bik  
Zdelo se vam bo, da so vsi pozabili na vas. A kaj kmalu si boste želeli, da bi to bilo res, saj vas bodo bližnji hitro spravili ob živce. Sledite svojemu ritmu in ne reagirajte.

Dvojčka  
Z lahkoto boste načrtovali in se uspešno organizirali. Razmislili boste o vsem, kar bi lahko naredili drugače, bolje.  Ne boste pa se več pogovarjali z ljudmi, ki ne slišijo.

Rak   
Ne zapletajte se v čustva in v preteklost, če le lahko, ohranite zbranost na sedanjosti in sebi. Pomembno je, da si uredite svoj dom in si zagotovite materialno varnost.

Lev  
Nekateri odnosi se bodo ohladili, a tisti ta pravi bodo zagoreli še bolj, kljub težavam ob srečevanjih. Pomirili se boste s sabo in se sproti odločali za svoje dobro življenje.

Devica  
Želeli si boste veselja, radosti in optimizma ter večjih dogodivščin, zato boste pripravljeni na vsako sodelovanje, pa čeprav ne bo prineslo večjih rezultatov.  

Tehtnica  
Ne kupujete ničesar večjega, saj ne bo nič tako, kot ste načrtovali in boste samo nesrečni zaradi tega in še brez denarja. Preložite vse za dan ali dva ter premislite.

Škorpijon   
Odnosi vam bodo pomembni, a tudi zato se boste morali  bolj aktivirati v vsem, kar se dogaja v javnosti in se izpostaviti za tisto, kar vam je osebno zares pomembno.

Strelec   
Odmaknite se od preobilice dela, ki vam ne prinaša denarja, saj vam potem zmanjka časa za ljubezen, prijateljstva in tiste ljudi, ki vas osrečujejo. Ali pa je to vaš pobeg?

Kozorog  
Koristne informacije boste prejeli in velike spremembe, ki jih načrtujete za prhodnost, se bodo začele sestavljati v prav dober načrt, ki vam bo dal optimizma.

Vodnar  
Z lahkoto boste razmišljali in z optimizmom zrli v prihodnost. Ugotovili boste, da se v vas prebuja nov sistem delovanja, ob katerem vse naredite in še vam ostane čas.

Ribi  
Poskrbite za dobro prehrano in za dovolj gibanja na svežem zraku, da vam bodo jasne misli in da ne boste odličnih priložnosti spet prestavili za nekaj mesecev.