Astro

Horoskop za sredo, 20. januarja

Andreja Novak / 090 77 85
20. 1. 2021, 06.33
Posodobljeno: 20. 1. 2021, 08.54
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Nestrpni boste do vsega in do vseh, ki vas bodo ustavljali in ne podpirali v trudu za skupne optimalne spremembe. Jezila vas bo aroganca ljudi, ki vidijo samo sebe.

Bik  
Ne zapravljajte čas za balastne stvari in za doseganje ciljev, za katere vam v resnici ni mar. Sprostite se in si priznajte, kakšno življenje bi radi imeli, če bi sledili samo sebi.  

Dvojčka    
Sprostili se boste ter začeli bolj sproščeno zaupati v prihodnost. Sprejeli boste dejstvo, da morate poskrbeti zase in za svoje bližnje ter biti aktivni v svojem znanju.

Rak    
Zapišite si seznam veščin, ki jih obvladate in jih ali ponudite nadrejenemu, da napredujete v službi, ali pa vsem v okolici, ki bodo kmalu potrebovali vaše storitve.

Lev  
Kdor bi se vam drzil ugovarjati ali delovati proti vam, bo naletel na hladen tuš, saj ne boste šli v pregovarjanje, temveč se boste umaknili in vsaj začasno prekinili stike.

Devica  
Ponosni boste, zato se boste odmaknili od tistih, ki vam zmanjšujejo voljo do sprememb, pa čeprav vam lahko z realnim  nasvetom pomagajo pri hitri realizaciji.

Tehtnica  
Pozornost ohranjajte na sebi in sledite novim navadam, ki jih želite vpeljati v življenje. Tako se boste odmaknili od pritiska okolja in zapravljanja časa in denarja.

Škorpijon  
Dovolite si pokazati čustva tam, kjer jih zares imate. Več projektov je šlo namreč v slabo smer ravno zaradi vašega ponosa, da je potrebno čustva v poslu skriti .

Strelec   
Rutinska dela vas bodo vse bolj obremenjevala in lahko, da jih boste prekinili zgolj zaradi naveličanosti. A poglobite se prej v svoje finančno stanje, da se vam vse izide.

Kozorog  
Popazite na svoje misli, saj ste nadvse občutljivi ravno tukaj. To pa vas potem usmerja v napačne smeri in zamujate iskrene odnose in dobre spremembe.

Vodnar  
Veselite se, saj vas zvezde vse bolj podpirajo. Vaš zavetnik Uran vas neobremenjeno podpira, da si ustvarite vse tiste materialne želje, ki si jih resnično in močno želite.

Ribi  
Ne boste najboljše volje in se boste celo prepirali z bližnjimi, ki vas bodo spodbujali, da zaključite začete stvari. Lahko, da vam bo manjkalo vitaminov za dobro zbranost.