Astro

Horoskop za torek, 19. januarja

Andreja Novak / 090 77 85
19. 1. 2021, 06.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Pozorni bodite na besede in na razumevanje v vam pomembnih odnosih. Prav tako bodite previdni pri hišnih opravilih, da vam elektrika ne povzroči nenadnih poškodb.

Bik  
Če želite dobro spati, se ne zadržujte v besedah, saj se bo jeza krepila in vas držala budne celo noč. Čas je za spremembe in to jasno povejte domačim in sodelavcem.

Dvojčka  
Nemirni boste, a v pozitivnem smislu. Uresničevali boste svoje ideje korak za korakom in ne boste se mogli ustaviti, saj boste polni energije in kreativnosti.

Rak  
Osredotočite se na svoje materialne potrebe in uredite vse, kar lahko. Ne glejte samo v eno smer, koliko denarja potrebujete, temveč koliko ga potrebujete zaslužiti.

Lev   
Dobri občutki sprejetosti vas bodo prevevali in težko vas bo vreči iz tira, če tega ne biste vi sami dovolili. Že skozi prvi stik boste dali brez besed jasno vedeti, kaj želite.

Devica  
Še vedno si boste močno želeli urediti poslovne korake po svoje, a ne boste več razlagali drugim, kaj zares želite, saj imate dovolj pomilovanja ali pametnih nasvetov.

Tehtnica  
Držite se rutine, ki ste si jo zastavili, saj boste tako optimalno sledili podpori, ki jo ima življenje za vas. Ne spreminjajte načrtova zaradi muhavosti vaših bližnjih in okolice.

Škorpijon  
Vaši načrti se odvijajo čisto drugače, kot ste načrtovali, a saj tudi vi delujete čisto drugače, kot je običajno. Zato se ne obremenjujte, samo ne izgubite stika s sabo.

Strelec   
Srečni boste in dober nemir se vas bo loteval, kot tik pred zaljubljenostjo. Želeli boste zaključiti vse stvari, ki vas mučijo in pri tem ne boste veliko razmišljali.

Kozorog   
Čas je, da se pomirite s sabo in se sprejmete v celoti. Zadihajte in pogumno odložite maske, ki jih nosite zavoljo drugih in zaradi večje sprejetosti v družbi. Bodite samo vi.

American Meteor Society
Ozvezdje vodnarja.

Vodnar  
VSE NAJBOLJŠE VODNARJI! Sonce pride v vaše znamenje, zato se pripravite na najbolj vznemirljivo obdobje, v katerem boste imeli največ podpore, še posebej v naravi.

Ribi  
Sproščeni boste in pripravljeni na različna dogajanja. Domišljija in načrtovanje vam bosta v užitek, a rutinska dela malo manj, zato boste težko izpeljali kaj do konca.