Astro

Horoskop za nedeljo, 17. januarja

Andreja Novak / 090 77 85
17. 1. 2021, 06.51
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Če niste zadovoljni s sabo, odločite se za svojo stilsko prenovo in bolj trajno okrepitev dobrega fizičnega počutja. To bo sprožilo plaz za vas dobrih dogodkov. 

Bik
Sreča v družini vas bo okrepila. Zadovoljni boste s sabo, saj vas bo veliko ljubezenskih iskric pomladilo in začeli boste negovati trenutke, ko boste hvaležni za svoje bližnje. 

Dvojčka
Vaša želja se bo uresničila in prejeli boste veliko podporo domačih, da se udeležite novih stvari v življenju. Srečni boste začeli sodelovati še preden bo to čisto uradno. 

Rak
Ne branite se pomoči bližnjih in jim dovolite, da poskrbijo za vas tudi na področjih, kjer ste bolj občutljivi. Zadnji čas je, da uredite stare zadeve, da lahko stopite naprej. 

Lev
Vse bolj boste hrepeneli po svobodi, pa tudi sprejetosti, ki vas sprošča in osrečuje. Malo se boste odmaknili od okolice in razmišljali o možnostih za spremembe. 

Devica
Zaupajte bližnjim, saj imajo željo, da vam je dobro v vsakem trenutku. Pogovorite se o svojih dvomih in strahovih, saj boste že preko pogovora dobili nadvse dobre ideje. 

Tehtnica
Dober občutek boste imeli o sebi in samo to vam bo pomembno, da boste lahko izpeljali spremembe v svoji organiziranosti. Nujno potrebujete malo več časa zase. 

Škorpijon
Nove priložnosti vam bodo okrepile jasnost in vaši talenti ter potrebne lastnosti bodo začele vse bolj prihajati na plano. Starejši v vaši okolici vam bodo želeli pomagati. 

Strelec
Izkoristite čas za svoj razmislek o tem, kako bi bilo, če bi živeli točno tako, kot bi si želeli. Precej energijske podpore imate v tej smeri, zato si pišite vse te ideje. 

Kozorog
Pišite si dnevnik razmišljanja in čez nekaj dni preberite, kaj ste zapisali. Tako boste končno spoznali svojo pretirano obremenjenost z vsem, kar se dogaja okoli vas. 

Vodnar
Nekaj idej boste morali opustiti zaradi trenutnih vplivov okolja, kar vam ne bo prav nič všeč. Skozi pogovore boste spoznali, da mogoče malo preveč pričakujete od ljudi. 

Ribi
Najbojši dan za počitek, zato se ne trudite, da bi drugim ugodili, temveč poskrite za svoje ugodje, gnezdenje in pretiravajte v spanju in lenarjenju. Koristno bo.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja