Astro

Horoskop za petek, 15. januarja

Andreja Novak / 090 77 85
15. 1. 2021, 06.35
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Ne zamudite strastnih pogledov, ki vam bodo namenjeni in naklonite nekaj časa tistim, ki gorijo, da bi se pogovarjali z vami. Svoj prosti čas pa uporabite zase. 

Bik
Ne boste več čakali na druge, da dojamejo, kaj je narobe in kaj je potrebno narediti. Hitro se boste ujezili, saj ste spoznali, kako jeza dobro dene, če jo vi prav usmerite. 

Dvojčka
Komunicirajte in sodelujte v skupnem delu za javno dobro. Tako boste spoznali moč pozitivnega sodelovanja in se naučili v pravem času jasno zaprositi za pomoč druge. 

Rak
S svojo raztresenostjo in površno komunikacijo boste povzročili, da vas bodo vsi nekaj čakali. To vam bo na nek čuden način godilo, saj boste dobili več pozornosti. 

Lev
Vse bo jasno, da nimate več potrpljenja za ljudi, ki samo čakajo ter jamrajo, saj obremenjujejo ne samo vas, pač pa cel sistem, ki bi lahko ugodno vplival na vse. 

Devica
Previdno boste izražali svoje ideje in komentarje, saj boste preveč občutljivi na vsako mnenje, pogled. Jasno vam bo, da ste v preteklosti pretiravali z nekaterimi potezami. 

Tehtnica
Navdušeni boste nad nekaterimi spremembami in tudi svojimi dosežki, kar vam nihče ne bo mogel vzeti. Nudili boste pomoč vsem, ki jo bodo želeli, ne boste pozabili nase. 

Škorpijon
Osvobodite se preteklosti in pritiskov okoja ter izrazite vse svoje frustracije tam, kjer je za njih pravo mesto. S tem boste prišli na zeleno vejo in si pridobili dober ugled. 

Strelec
Pozor, opazovani ste in samo od vaše zbranosti in iskrenosti bo odvisno poslovno sodelovanje. Če se potegujete za novo službo, bodite nadvse budni in sodelujoči. 

Kozorog
Vaša pojava bo pritegovala poglede kamorkoli boste šli, kar vas bo najprej veselilo in okrepilo vaša čutila za spogledovanje. Kasneje pa vas bodo začeli preganjati strahovi. 

Vodnar
Ne nasedajte provokacijam, temveč si vzemite dovolj časa za poslovne ideje, ki bodo dobile s tem več podpore in posledično prinesle tudi več denarja in drugih dobrin. 

Ribi
Dober čas je, da se bolj učinkovito lotite tistega, kar želite spremeniti v svojem življenju ali sprejeti. Sedaj je pravi čas, da vztrajate in naredite čisto po svoje.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja