Astro

Horoskop za četrtek, 14. januarja

Andreja Novak / 090 77 85
14. 1. 2021, 06.34
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Razdvojeni boste. Po eni strani boste želeli nadaljevati s tem, kar vam da optimizem. Po drugi strani vas bodo nekatere stvari tako nervirale, da boste želeli kar pobegniti. 

Bik
Sprejmite nova spoznanja o sebi in vseh novih željah, ki so v vas, ter potem to jasno izrazite. To obdobje vas bo pripravilo do tega, da boste povedali vsem, kar jim gre. 

Dvojčka
Ne bo vam uspelo vse izpeljati tako, kot si želite, saj se bo vse več ljudi namreč obračalo k vam po pomoči, kar vas bo prevec obremenilo. Poskrbite najprej zase. 

Rak
Radi boste doma, saj boste v javnosti občutljivi. Zdelo se vam bo, da vas ugovarjajo, saj boste čutili energije okolja čisto blizu svojega telesa. Nujno krepite kondicijo. 

Lev
Vašega potrpljenja je konec in želeli boste svobodo ali nove temelje, ki vam bodo dali možnosti ustvariti življenje, kot si ga želite. Samozavestni boste, saj veste, kaj želite. 

Devica
Čustva vas bodo premočno zajela, da bi lahko čisto trezno o vsem pokomentirali, zato, če želite sebi in bližnjim dobro, se sprostite in pojdite pogosteje v naravo. 

Tehtnica
Če še niste, temeljito prečistite svoj dom, očistite kramo in osvobodite vrata, okna, da pride nova energija v vaše življenje in vas podpre pri vseh želenih spremembah. 

Škorpijon
Izzvani boste, da pokažete svoje prave barve. Ne boste se mogli več zatirati, temveč boste jasno pokazali svoje želje v odnosih. Jezili se boste, če vas ne bodo upoštevali. 

Strelec
Vzemite si dovolj časa za pogovore, da v miru dobite vse informacije o stvareh, o katerih se morate v bližnji prihodnosti odločiti. To vam bo spremenilo življenje. 

Kozorog
Dan po mlaju boste zmedeni glede svojih čustev in sodelovanja z osebami, ki vas sočasno privlačijo in odbijajo. Ne boste se mogli umiriti, dokler se čisto ne sprejmete. 

Vodnar
Bitka, ki jo že dlje časa potiho ali očitno bijete glede svojih temeljev in ureditve doma, se bo končala, ko boste nehali dovajati energijo tistim, ki vam nagajajo. 

Ribi
Ne glejte od daleč, če imate dobre ideje za rešitve situacij. Usmerite se v akcijo in ponudite pomoč tam, kjer lahko pomagate. To vas bo povezalo s smislom življenja.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja