Oven
Če lahko, si vzemite prosto, saj boste nervozni prehitri v reakcijah ter se lahko zapletete v večje prepire in zrušite pomembne odnose, ki ste jih gradili desetletja. 

Bik
Vse se vam bo postavilo na glavo in ne boste se mogli umiriti. Družba vas bo sprostila. Iskali boste rešitev iz zagate, v katero ste se spravili. Ne bo tako enostavno. 

Dvojčka
Dobili boste dobre ideje ali ponudbe za sodelovanje, ki vas bodo pozitivno vznemirile. Premislite, kako bi se organizirali, če bi sprejeli to ponudbo zares. 

Rak
Pazite nase, da vam spremembe ne porušijo vaše temelje. Ohranite zbranost na stvareh, ki so vam pomembne. Ne dovolite, da vam kdo vzame veselje do življenja. 

Lev
Odločili se boste za večje spremembe, kot ste načrtoval. Želeli si boste spremembe in zato boste šli v akcijo še preden boste vse razmislili. Sprememba bo temeljita. 

Devica
Osvobodili se boste nekaterih predsodkov glede denarja in se odločili za spremembe, ki vam bodo prinesle več optimizma. Še sami boste presenečeni nad svojimi dejanji. 

Tehtnica
Trmasti boste in sreča vas bo spremljala. Naredili boste več, kot ste načrtovali. Poskrbeli boste za telo in super počutje vas bo prepričalo, da boste nadaljevali. 

Škorpijon
Vse se vam bo nakopičilo in ne boste se mogli izogniti spremembam. Vse bo padlo ven in potruditi se boste morali, da boste prepričali tiste, ki vam bodo pomagali. 

Strelec
Ideje vas bodo navdušile in hitro jih boste spravili v realizacijo. Marsikoga boste prepričali v sodelovanje, kar vas bo povezalo s širško skupnostjo, kot ste pričakovali. 

Kozorog
Nihali boste med strogostjo do sebe in med željo, da vse spustite in greste svobodno naprej. Ne odločajte se prehitro, razmislite, kako izpeljati stvari, da boste srečni. 

Vodnar
Uporni boste v želji, da uredite temelje na novo. Zdelo se vam bo, da lahko vse dosežete. A ne boste mogli brezdati čustev ves čas. Pazite, da si ne nakopljete težav. 

Ribi
Veliko boste razmišljali o denarju in se odločili, da morate ideje sistematično vpeljati v prakso. Imeli boste srečo, saj se bo vse izpeljalo boljše, kot ste načrtovali.

Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja