Astro

Horoskop za torek, 12. januarja

Andreja Novak / 090 77 85
12. 1. 2021, 06.33
Posodobljeno: 12. 1. 2021, 07.03
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
V sodelovanju z novimi ljudmi boste našli iskre strasti ali celo novo ljubezen. Drzni boste in sproščeni, vse to, kar ste tako pogrešali. To vas bo osrečilo in okrepilo. 

Bik
Notranji elan bo izginil neznano kam in vaša tradicionalna drža bo prišla na plano. Vzemite si čas za razmislek in opazovanje svoje rutine, ki jo je potrebno zamenjati. 

Dvojčka
Toliko dela in idej boste imeli, da ne boste točno vedeli, česa bi se lotili najprej. Podpora iz okolja vas bo presenetila in vam dala še dodatne volje, da boste vztrajali. 

Rak
Ne glede na to, da ne razumete vsega, kar se vam dogaja, je najbolj pomembno, da ste ves čas v vsem iskreni in da pri čisto vseh ljudeh izražate resnico na enak način. 

Lev
Vso energijo boste porabili za konstruktiven razmislek in odkrili boste, da želite raziskati nova področja in se družiti z novimi ljudmi, ki vas motivirajo s prisotnostjo. 

Devica
Misli vam bodo begale in iskali boste razloge povsod, saj vam bo težko spustiti preteklost in tiste dele življenja, za katere ste verjeli, da jih imate pod kontrolo. 

Tehtnica
Če boste preveč vraževerni, vam to lahko pokvari nekatere nove dejavnosti, ki jih želite vpeljati v svoje življenje. Mogoče pa je to znak, da si tega ne želite tako zelo? 

Škorpijon
Lahko, da vam bo žal za izgovorjene besede, saj boste čutili, kako močan vpliv bodo imela na vaše bližnje. Mlaj jutri vam daje veliko moč, zato jo modro uporabljajte. 

Strelec
Nekatera spoznanja vas bodo presenetila, še posebej, ko boste ugotovili, da drugi to že vedo, pa vam niso povedali. Ne boste razumeli, zakaj vam skrivajo takšne stvari. 

Kozorog
Kar precej spoznanj o svojih ranah boste dobili brez, da bi za to prosili in želeli. Okolica bo zelo iskrena in ko boste spraševali, boste dobili resnične odgovore. 

Vodnar
Razpeti boste med dogajanji v okolici in dobrimi priložnostmi, ki jih boste videli tako v poslu, kot v druženju ter med nujnimi stvarmi, ki bi jih morali urediti doma. 

Ribi
Precej opravka si boste dali s svojim materialnim stanjem in razmišljali o rešitvah, ki so nujno potrebne. Ideje bodo prišle od žensk v bližini, s katerimi ste čustveno blizu.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja