Astro

Horoskop za nedeljo, 10. januarja

Andreja Novak / 090 77 85
10. 1. 2021, 06.41
Posodobljeno: 10. 1. 2021, 08.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Razdvojeni boste zaradi stanja doma. Ne boste vedeli, kako se lotiti pomoči bližnjim, saj bodo zavračali vašo pomoč. Sočasno pa boste vedeli, da jim želite stati ob strani. 

Bik
Vse se vam bo postavilo na glavo in nikakor se ne boste mogli umiriti, zato boste begali od doma, saj vas bo družba zunaj sprostila in vam dala občutka svobode. 

Dvojčka
Bežno srečanje z znanci vam bo odprlo nove poslovne možnosti ali zanimiv hobi, ki bi vam prinesel dodaten denar. Priložnosti vas bodo prebudile in vse vam bo zanimivo. 

Rak
Ohranite svoj fokus na stvareh in ljudeh, ki so vam pomembni ter ne dovolite, da kdorkoli upravlja z vašim časom ali vam vzame veselje do življenja. Zbranost je nujna. 

Lev
Čustva in nemir v družini vas bo pripeljal do točke, ko se boste odločili za večje spremembe, kot ste najprej načrtovali, a nikakor ne boste mogli več dalje po starem. 

Devica
Osvobodili se boste nekaterih predsodkov glede denarja in materialnih dobrin ter se odločili za spremembe, ki vam bodo prinesle več optimizma in sprostitve. 

Tehtnica
Čisto na novo boste postavili svojo skrb za telo in super počutje vas bo prepričalo, da boste nadaljevali. Vse več časa boste posvetili sebi, kar vam bo izboljšalo počutje. 

Škorpijon
Vse, kar niste pravočasno skomunicirali, bo padlo ven in res se boste morali potruditi, da boste lahko prepričali tiste, ki vam bodo pomagali. Ne bo jih veliko. 

Strelec
Ideje vas bodo navdušile in hitro jih boste spravili v realizacijo. To bo presenečenje za domače, saj ste običajno vse odlagali do zadnjega. Radovedni bodo, kaj se dogaja. 

Kozorog
Nihali boste med strogostjo do sebe in med željo, da vse spustite iz rok in greste svobodno naprej, katerakoli pot se vam bo že pokazala. Smiselna pot je v sredini. 

Vodnar
Uporni in bojeviti boste ter s tem želeli postaviti svoje temelje na novo, a ne bo šlo na ta način. To boste uvideli utrujeni od pretiranih čustev in prepirih z domačimi. 

Ribi
Veliko boste razmišljali o denarju in se odločili za izboljšanje idej ter bolj sistematične vpeljave v prakso. Pogovori z domačimi ne bodo koristili, osredotočite se nase.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja