Napoved

Horoskop za sredo, 6. januarja

Andreja Novak / 090 77 85
6. 1. 2021, 06.31
Deli članek:

Sredi delovnega tedna pride na vrsto sredin horoskop. Preberite, če si drznete.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

osebni arhiv
Andreja Novak

Oven
Veselili se boste sprememb in javnost vam bo naklonjena, zato lahko, da boste dobivali precej obiskov in okrepili dobro sodelovanje na številnih področjih življenja.

Bik
Vse mogoče ideje boste imeli za svoje življenje. Domišljija vam bo dobro služila, a ne boste vedeli, kako se lotiti, da bi vse naenkrat zaživeli. To vas bo močno motilo.

Dvojčka
Ne dajajte receptov tistim, ki si jih ne želijo. In ne vztrajajte v družbah, kjer se ne počutite dobro. Izpostavite se jasno tam, kjer je to potrebno, sicer se raje umaknite.

Rak
Precej dogajanja si lahko obetate, a poskrbite, da boste iskreni, sicer boste cel dan porabili za razjasnjevanje situacije. Ste namreč pred veliko življenjsko nalogo.

Lev
Materialna stabilnosti in čustvena sproščenost vam bo pogoj za popolno sprostitev. Ne boste več bremenili bližnjih, temveč jim boste dovolili, da se po svoje razvijajo.

Devica
Jezili se boste na bližnje, ki vas bodo poskusili ustaviti v vaših večjih življenjskih namerah. Ne boste mogli dojeti, da ne razumejo, kako pomembno je to za vas.

Tehtnica
Uporabite svoj notranji mir in dobro razpoloženje, da širite ljubezen in sproščenost.
Zavedate se svojega odmika od vsakdanjega življenja, kar vam sedaj zelo odgovarja.

Škorpijon
Bližnjim boste želeli dokazati, da se vse da postaviti na novo, ne glede na to, da se bodo upirali dramatičnim spremembam. Nikogar ne bo potrebno siliti v spremembe.

Strelec
Ne obljubljajte ničesar v čustvenem zanosu, da ne boste obžalovali in si nakopali težav. Prav tako ne razpolagajte s stvarmi, ki niso vaše, tudi če bo samo za šalo.

Kozorog
Potrebujete usmeritve, cilje, ki se jih držite skozi dan. Tako se bodo spremembe zgodile korak za korakom in vaša zmedenost bo izginila. Ne čakajte pa na čudež.

Vodnar
Umirite se ali vsaj dovolite bližnjim, da se izrazijo v celoti. Ne prekinjajte jih v želji, da bi se vsi razumeli, saj bo bolj koristno, če se iskreno o vsem pogovorite čimprej.

Ribi
Zdrav način življenja vas bo prevzel in precej bolj zadovoljni boste s sabo in svojimi načrti za prihodnost. Še posebej v veselje vam bo ravno to, da že delujte v tem duhu.