Astro

Horoskop za torek, 5. januarja

Andreja Novak / Dobra karma
5. 1. 2021, 06.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Težko vam bo glede sistuacije v družni in pretirano boste občutljivi na vse opazke in neprilike doma, zato lahko, da se boste odmikali od doma in iskali sprostitev drugje.

Bik

Ne boste se mogli čisto sprostiti in lahko, da vam bo zaradi spominov in bremen preteklosti poslabšalo zdravje. Iskreni pogovori bodo rešili situacijo in vaše počutje.

Dvojčka

Če boste jasni in direktni, se boste pametno pogovorili s svojimi bližnjimi, a bolj verjetno je, da se boste umaknili. S tem boste samo odlagali potrebno in mučili sebe.

Rak

Sprostite se in dovolite, da se pozornost enakomerno porazdeli med vse člane vaše družine ali družbe. Dokončali boste za vas pomembne stvari in naredili dober načrt.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Lev

Ugled vam je že zrasel med prijatelji, zato se ne boste trudili, temveč samo usmerjali stvari tam, kjer veste, kako je potrebno delovati. Sreča, ki si jo želite, vam bo sledila.

Devica

Bolj jasno boste videli svoje načrte in si ustvarili dobro vizijo. Sprememba temeljev se vam obeta in je dobro, da imate pripravljene svoje želje in cilje v konkretni oblilki.

Tehtnica

Želite čimvečjo samostojnost, zato boste začeli skrbno gledati na denar in druge materialne dobrine. To bo še okrepilo vaš vpliv in hvaležnost ljudi okoli vas.

Škorpijon

Sodelujte v vsem, kar se dogaja in ne odmikajte se več od življenja. Preglejte svoje dolgove, tako materialne kot čustvene in sprejmite odločitve, kako vse dobro urediti.

Strelec

Pretiravali boste s svojo zapeljivostjo in besede vas bodo zanesle v tematike, ki bodo pretresle vašega partnerja. Preveč iskreno boste spregovorili o seksu in hrepenenjih.

Kozorog

Pokažite interes za stvari, ki so vam pomembne in skozi njih se bo začel drugačen napredek. Sprostite se in sprejmite novosti, ki bodo prihajale kot nova energija.

Vodnar

Pretiravali boste v želji, da bi se vsi počutili dobro in dosegli ravno obratni učinek. Močni boste v svojih idejah in samozavestni glede dela ter tako obremenili bližnje.

Ribi

Prazniki so vam omogočili dober počitek in razmislek, ki je bil nujno potreben. Sproščeni boste in vse bolj povezani s kreativnostjo. Samozavest se vam bo okrepila.