Astro

Horoskop za nedeljo, 3. januarja

Andreja Novak / Dobra karma
3. 1. 2021, 07.29
Posodobljeno: 3. 1. 2021, 08.03
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

Oven 

Dober čas boste preživeli z ženskami v vaši bližini. Naklonjene vam bodo in uredili boste nekatere težave, iz katerih se bodo razvile odlične ideje. To vas bo pomirilo.

Bik

Ne pogrevajte preteklost in in ne iščite zaveznikov, saj je čas, da vse skupaj spustite in obrnete novo ploščo življenja. Skozi sedanjost boste odkrili novo ljubezen in mir.

Dvojčka

Komunikativni boste, a bodo vaše besede precej težke glede na vsebine skupnih pogovorov. Ne boste si namreč dali dopovedati, da vsi ne želijo delovati tako kot vi.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Rak

Ponosni boste na vse, kar ste dosegli in obnašali se boste zelo ceremonialno in verjetno celo pretiravali v samopomembnosti. To lahko izzove prepire v družini.

Lev

Sprostili se boste in uživali v opazovanju bližnjih. Tako boste omogočili vsem, da se razgovorijo in sprostijo, kar bo odprlo vaše srce in zadovoljni boste z dogajanjem.

Devica

Bližnji vas bodo poskušali sprostiti, a bo neuspešno. Nove poslovne ideje vas bodo tako zajele, da ne boste mogli govoriti o ničemer drugem. Precej naporni boste.

Tehtnica

Prijetni boste za pogovore, a se boste vseeno odmikali večji družbi, saj vas bo utrudilo pretirano pogovarjanje. Pomembno vam je, da negujete svoje ideje.

Škorpijon

Računate na pomoč družine, bližnjih in prijateljev, ob tem pa jim sploh ne poveste, kaj želite od njih. Ne pričakujte več slepe pokornosti, saj je čas za jasnost in resnico.

Strelec

Zapeljivi boste in ne boste se mogli prenehati pogovarjati o seksu in življenjskih igricah, kar bo vašega partnerja pretreslo, saj bo vse jemal preveč resno in osebno.

Kozorog 

Ne boste se najbolj znašli, zato boste bolj sledili okolici in se poskušali čimmanj izpostavljati, da drugi ne vidijo, kako ste zmedeni. Sprejmite nov način življenja.

Vodnar

S humorjem boste gasili spodrsljaje v družbi in želeli doseči, da so vsi zadovoljni, a da ne greste v globoke debate. Ne boste želeli razlagati sebe, niti poslušati drugih.

Ribi

Spreminjali se vam bodo pogledi na celotno življenje, kar vas bo presenetilo, saj ste bili prepričani, da vas nič ne premakne iz vaše filozofije. Sprejeli boste spremembe.