Astro

Horoskop za soboto, 2. januarja

Andreja Novak / Dobra karma
2. 1. 2021, 07.19
Posodobljeno: 2. 1. 2021, 08.03
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Aktivirali se boste v nove smeri in že takoj poskusili nekaj noveega, kar niste počeli nikoli prej. Zanimivo vam bo in veselili se boste sprememb, ki ste jih prej zavračali.

Bik

Ne skrivajte svojega razočaranja, pogovorite se pravočasno in sreča se bo obrnila v vašo smer. Sprostite se in v miru premislite, kaj želite narediti, da se pomirite s sabo.

Dvojčka

Morali se boste postaviti zase, če boste želeli, da se prenehajo besedni napadi na vas. Nihče ne bo nehal sam po sebi, zato boste vi morali potaviti mejo in to čimprej.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Rak

Uspeh vam bo zameglil razum in pretiravali boste z uslugami. Ne urejujte življenja drugih, če ne želite še več odgovornosti in tudi krivde za stvari, ki se ne bodo izšle.

Lev

Vsem se bo zdelo, da ste na dnu, v bistvu pa ste točno tam, kjer lahko najboljše razmišljate in počivate. Sedaj še ni čas, da pridete na plano in tega se zavedate.

Devica

Primerjali se boste z drugimi in skozi to doživeli precej sprememb ter idej o življenju. To vas bo sprostilo, da se boste lažje in bolje osredotočili na stvari, ki vas veselijo.

Tehtnica

Pomembni boste v svoji družbi in to vam bo stopilo v glavo. Zato boste pretiravali z nasveti, pri čemer se boste osmešili. Ker ne boste pozorni, tega ne boste niti opazili.

Škorpijon

Iskali boste poti za nove ideje, a se boste morali sprijazniti s tem, da so potrebne ureditve starih stvari in da ne morete imeti več žele z v ognju. Počakate na pravi čas.

Strelec

Okolica ne bo navdušena nad vašim najstniškim vedenje, čeprav to vas ne bo preveč motilo. Sproščeno se boste spogledovali in pri tem pozabili na posledice v družini.

Kozorog

Razcepljeni boste ob novem letu, saj boste začutili naval nove energije, ki pa ga ne boste še znali dobro usmeriti vase, zato se boste pretirano ukvarjali z drugimi.

Vodnar

Iskali boste pot ven iz vseh odvisnosti, v katero ste se zapletli v preteklosti. Nemirni boste in želeli, da se uredijo vaše materialne stvari, saj sicer ne boste nikoli svobodni.

Ribi

Skozi pogovore boste spoznali veliko novih stvari in dobili ideje, ki bodo vam in vašim bližnjim spremenile življenje. Sodelujte in pokličite, da se začne proces ustvarjanja.