Astro

Horoskop za petek, 1. januarja

Andreja Novak / Dobra karma
1. 1. 2021, 07.22
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Odlično boste razpoloženi, saj vam bo vse šlo kot po maslu. Vaši bližnji bodo dovolili, da se dogajajo stvari po vaše. Počutili se boste optimalno, kar vam bo dalo poguma.

Bik

Polni boste sreče in zadovoljstva, kar se bo poznalo v vaših besedah, ki bodo kar vrele iz vas. Nihče vas ne bo mogel zaustaviti, saj boste po dolgem času srečni.

Dvojčka

Želeli boste začeti vse na novo, a ne bo šlo tako hitro, dokler pri sebi ne naredite obračuna, kaj je res tisto, da je potrebno spremembe. Bodite praktični in ne čustveni.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Rak

Šopirili se boste v odnosih in vsi vam bodo to dovolili. Tako ne boste vedeli, kdaj nehati, saj vas ponavadi ustavi kdo iz okolice. Poglejte malo na počutje bližnjih.

Lev 

Ljubezen vas bo odprla za drugačno življenje, kar se boste začeli zaveda. Ne boste mogli več po starih poteh, zato si boste ustvarili dober, čisto svoj način delovanja.

Devica

Želeli boste razčistiti nekatere materialne stvari, a ne boste izbrali najboljšega časa.
Zapišite si vse ideje in tudi strahove. Tako se boste osvobodili preteklih čustev.

Tehtnica

Prijetni boste za pogovore, a se načeloma ne boste želeli pogovarjati o denaru ali poslovnih ter intimnih načrtih. Odmaknili se boste od tistih, ki tega ne bodo sprejeli.

Škorpijon

Jezili se boste na vse tiste, ki vam bodo oporekali pri vaših idejah in načrtih, saj ne boste mogli dojeti, da vidijo stvari drugače zaradi svojih izkušenj. Prisluhnite jim raje.

Strelec

Počutili se boste svobodne, še posebej zato, ker boste lahko sproščeno govorili o čemerkoli boste želeli. Bližnji bodo opazili vaše nagibe in vas bodo pustili pri miru.

Kozorog

Še malo vztrajajte v svojih spremembah, da boste zagotovo uredili svoje temelje. Če boste prehitro odnehali, ne boste nikoli vedeli, kako bi bilo, ko vse naredite na novo.

Vodnar

Ne boste točno vedeli, kaj vas tako obremenjuje, a se ne boste mogli sprostiti. Pretiravali boste s humorjem, da bi se opravičili za svoje negodovanje in strogost.

Ribi

Zadovoljni boste s sabo in svojim položajem, da boste kar malo zaspali v udobju. Ohranite hvaležnost in ne pridigajte drugim, kaj naj počnejo in kako, če vi uživate.