Astro

Horoskop za četrtek, 31. decembra

Andreja Novak / Dobra karma
31. 12. 2020, 06.41
Posodobljeno: 31. 12. 2020, 07.06
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Ne prepirajte se za stvari, ki vam nič ne pomenijo. Raje se sprostite in uživajte v naklonjenosti, ki jo boste prejelik iz okolja. S svojim žarom jih boste vse osvojili. 

Bik
V poslu vas bo reševal star ugled in navidezna prijaznost, ki pa je ne boste mogli več dolgo držati, saj boste nestrpni zaradi krivice, ki se vam je po vaše zgodila v službi. 

Dvojčka
Obremenjeni boste s finančnim stanjem in želeli se boste pogovoriti, a boste naleteli na gluha ušesa. Zato boste precej vznemirjeni in iskali rešitve, a bo potreben čas. 

Rak
Zapišite si svoje namere ali načrte in se tako razbremenite v mislih, kar bo sprostilo tudi vaše pogovore. Tega bodo veseli vsi vaši bližnji, saj si želijo veselo praznovati. 

Lev
Zelo pomirjujočo vlogo boste imeli v vseh družbah, kjer se boste našli v tem obdobju. Lahko, da boste skozi druženje dobili odlične ideje o tem, kam bi usmerili življenje. 

Devica
Zadovoljni boste, da se zaključuje vam neljubo leto in ves čas se boste pogovarjali o prihodnosti in načrtih, kar bo v družbo prineslo napetost, ki pa je ne boste opazili. 

Tehtnica
Zadovoljni boste s tem, da boste bolj od daleč opazovali praznovanja. Veselili se boste novega leta in nič vam ne bo težko narediti, a ne boste se želeli preveč vplesti. 

Škorpijon
Novo obdobje se vam bo začelo odpirati. Ker si želite resnično narediti učinkovite spremembe v novem letu, se boste dobro reorganizirali in razmislili o vseh vplivih. 

Strelec
Ob večji družbi si boste kaj hitro zagotovili oboževalce, simpatije, kar vam bo godilo, a malo manj vesel bo vaš partner. Pazljivo z besedami in stiski, da ne bo posledic. 

Kozorog
Navadili ste se na svoje materialno stanje in prenehali iskati spremembe ali delati za njih. A sedaj vas bodo zvezde podprle ravno v tej smeri, zato sodelujte sproščeno. 

Vodnar
Radi boste doma in ne glede na to, da bo praznično vzdušje, boste nenehno delali red in kovali velike načrte za prihodnost, kar bo počasi začelo obremenjevati bližnje. 

Ribi
Imeli boste velike cilje, a je dobro, da se zavedate, da je predpogoj mir v sebi. izpolnjevati. To vam bo dalo občutek moči in odgovornosti za svoje življenje.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja