Astro

Horoskop za nedeljo, 27. decembra

Andreja Novak / Dobra karma
27. 12. 2020, 07.09
Posodobljeno: 27. 12. 2020, 07.09
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Popolnoma se boste predali svoji intuiciji, ki vas bo tudi tokrat zapeljala malo na stranski tir, ampak se ne boste obremenjevali, temveč boste želeli samo uživati.

Bik

Srečni boste, ker se bo izpolnila vaša skrita želja po druženju in sočasno vam bo uspelo združiti dobro s koristnim. Ne spreglejte vsega dobrega, kar vam je dano.

Dvojčka

Stabilnost in bližina vam je pomembna, zato je ne spodbijajte z numnimi komentarji, temveč se raje iskreno pogovorite točno takrat, ko boste začutili, da je to res treba.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Rak

Predano in strastno boste vztrajno branili svoj prosti čas in prav muhasti boste. A je bolj pomembno, da za finančno stabilnost začnete z novim delom, ki se vam ponuja.

Lev

Brez pojasnil boste naredili večje spremembe v življenju in na glavo postavili vse, kar je bilo do sedaj navidezno stabilno. Ne bo vam žal, ne glede na reakcije domačih.

Devica

Navdih bo prišel ob druženju z bližnjimi. Lotili se boste večjega projekta, ki lahko prinese dobre rezultate, če se boste povezali in predano ter strastno sodelovali.

Tehtnica 

Uspešne prezentacije javnosti in pomoč vseh starih znancev ter znjanja, ki ste ga do sedaj sprejeli, vas bo postavilo na zanimivo mesto med ljudmi. Popularni boste.

Škorpijon

Z močjo in števično pomočjo vam bo uspelo skorajda nemogoče. Ne glede na interese, bo vsak dodal točno tisto, kar je potrebno, da skupaj uspete. Vztrajajte.

Strelec

Večja družba vas bo popolnoma osvojila, da boste začeli na življenje gledati iz drugega zornega kota. Spremenili boste način dela in sodelovanja in lažje vam bo.

Kozorog

Težko pričakovane finančne spremembe bodo prinesle tudi nekaj težav, ki se jih ne boste branili, a boste trmasto vztrajali na svojem. To vam bo dalo poguma za naprej.

Vodnar

Notranja kreativnost bo začasno usahnila, saj boste preveč energije porabili za odnose. Čisto vseeno vam bo, samo želeli boste dokazati, da imate svoj prav.

Ribi

Dom vam bo pomemben in lahko, da ga boste v zadnjem hipu prenovili. Skozi spremembe doma boste počistili marsikatero staro energijo in bolje vam bo.