Astro

Horoskop za petek, 25. decembra

Andreja Novak / Dobra karma
25. 12. 2020, 07.22
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Dobra karma
Kaj lepega bo prinesel današnji dan?

Oven

Zdelo se vam bo, da se vas čisto predolgo drži smola ali da se vse skupaj ponavlja. Ne boste mogli jasno misliti, kot da ste ujeti in ne boste znali pobegniti na pravi način.

Bik

Trenirajte dihajte ali najdite tehnike sproščanja, ki bodo imele učinek na vas, samo nikakor ne dovolite, da vas vrtice preteklosti vrne na začetek poti vašega razvoja.

Dvojčka

Želeli boste pomagati svojim bližnjim, a ste vsi v spremembah, zato ne bo jasno, kdo komu pomaga. Pomembno pa je ohraniti zbranost na srcu in smislu, ki ga zaznavate.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Rak

Ne pozabite na svojo integriteto, karakter in vse, kar ste že hudega pretrpeli in se ne odmikajte nikomur in nobeni situaciji, ki vas bo lahko presenetila. Bodite iskreni.

Lev

Ne boste si še upali sebi priznati resnice in razmišljati v smeri sprememb v ljubezni. A v vas se je že začelo krepiti dobro znano zadovoljstvo, ki prinaša čustveno pomlad.

Devica

Nihali boste v počutju in želeli si boste, da bi se lahko pomirili z vsem, kar se dogaja okoli vas, a žal ne bo šlo tako lahko. Imeli boste precej zamegljeno podobo o vsem.

Tehtnica

Ne silite svoje kreativne sile drugim, saj ne bodo vedeli, kaj početi z njo. Tako raje vse načrte, povezane z drugimi, malo prestavite in si dovolite najprej poskrbeti zase.

Škorpijon

Notranjo napetost, ki jo boste močno zaznavali, usmerite v razmišljanje o svojih možnostih in načinu življenja, ki bi ga radi zaživeli v čimkrajšem možnem času.

Strelec

Prihaja nov čas in novo obdobje, kjer boste vse bolj izkušali svobodo, ki bo k vam prišla zlepa ali zgrda. Sprijaznite se s spremembami in sodelujte iskreno z vsemi.

Kozorog

Če se boste prenehali notranje upirati spremembam in priznali sebi, kaj si zares želite, se lahko zgodijo zelo nenadne spremembe v dobro. Zato odložite vse maske.

Vodnar

Odločili ste se, da vzamete usodo v svoje roke in to boste naredili dobesedno. To vam bo takoj spremenilo počutje na bolje. Nekateri vas bodo čudno gledali.

Ribi

Zdelo se vam bo, da ste slabo, a ko se boste začeli primerjali z drugimi, boste ugotovili, da ste zares prav super in da se res nimate nad čem pritoževati.