Astro

Horoskop za torek, 22. december

Andreja Novak / Dobra karma
22. 12. 2020, 06.29
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Dreamstime
Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Oven

Podzavestni vzorci še iz otroštva lahko pridejo na plano. Ne dovolite, da vam rane preteklosti krojijo sedanjost in rušijo dobro prihodnost. Dihajte in si dovolite novosti.

Bik

Navidezno bo vse v najlepšem redu in optimistično boste zrli v življenje. Navznoter pa boste doživljali stare travme, ki se bodo sproščale iz podzavesti, da jih opustite.

Dvojčka

Nič vam ne bo šlo dobro od rok, tudi razmišljanje ne. Počasi se boste sprostili in ugotovili, da je resnično čas, da regenerirate ne samo svoje telo, temveč življenje.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Rak

Pretirani vplivi iz okolja vam bodo tudi tokrat zagodli, da ne boste vedeli, kje se vas glava drži. Želeli boste ugoditi vsem za vsako ceno in pri tem boste precej v stresu.

Lev

Začeli se boste zavedati, kako srečni ste, saj imate vse, kar ste si kdajkoli želeli. Bolj globoko boste doživljali svoje telo in dobro počutje vam bo izboljšalo tudi misli.

Devica

Opustite preteklost in zamere v sebi ter dovolite življenju, da vam odpre novo pot. Ne boste mogli ohranjati preteklosti in začeti na novo. Možen bo samo čist začetek.

Tehtnica

Zadovoljni boste in sledili signalom telesa ter mu sproti dajali, kar bo zahtevalo od vas. Dovolj spanja, pitja vode in sadja bo dovolj, da bost srečni, mirni in razpoloženi.

Škorpijon

Sprememba filozofije življenja bo potrebna, če boste želeli prekiniti nekatere slabe vzorce, ki vam grenijo življenje. Slabo psihično počutje vas bo prisililo do tega.

Strelec

Pripravite se, da bodo na plano prišla vsa zatrta čustva in kar naenkrat se vam bo zdelo, da zamujate življenje in da se vse dogaja zunaj, a vi tičite na enem mestu.

Kozorog

Po začetni paniki boste spoznali, da se vam počutje izboljšuje in da se vam jasnijo misli ter da se vse bolj veselite prihodnosti, pa čeprav jo zares ne poznate.

Vodnar
Imeli boste občutek odrinjenosti, zapuščenosti, kar vam bo oslabilo vaš imunski sitem in vzelo vso voljo do sprememb. Preresno boste razmišljali o slabih stvareh.

Ribi

Prisiljeni boste v notranjo inventuro odnosov. Precej vsega se je nabralo v vas in redkokdaj ste si vzeli čas, da ste v miru razmislili o vsem. Sedaj bo to zelo potrebno.