Astro

Horoskop za ponedeljek, 21. decembra

Andreja Novak / Dobra karma
21. 12. 2020, 06.39
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Umiriti boste morali konje ter prenehali govoriti o vaših načrtih ali o načrtih iz službe. To vas lahko drago stane, saj se zaradi teh govoric lahko zrušijo načrti.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja


Bik
Preveč se boste sprostili v odnosih in zdelo se vam bo, da lahko delate karkoli. A našla se bo oseba in vam postavila mejo, kar vas bo presenetilo in ujezilo sočasno.

Dvojčka
Zasijale bodo vaše dobre kvalitete. To vam bo prineslo srečo v življenje in okrepilo ljubezen, zato se ne skrivajte. Odprite se za darila in sporočila, ki bodo prihajala.

Rak
Nenavadno vam bo, ker boste odložili delo. Tega niste navajeni, a ženska družba vas bo preveč zasvojila, da bi se upirali. Odprle se bodo stare rane, kar vam ne bo všeč.

Lev
Samozavest se vam bo okrepila, ko boste dojeli, da vas bližnji, pa tudi prijatelji spoštujejo in cenijo vaše delo in nasvet. To vam bo dalo elan za dodatno delo.

Devica
Počutili se boste nepremagljive in nič ne boste videli okoli sebe. Samo ženska družba vas bo lahko premaknila iz vašega oklepa, a ne boste vedeli, ali vam odgovarja ali ne.

Tehtnica
Ognjeviti boste in dinamični ter marsikoga pridobili na svojo stran, kar vas sedaj še ne bo bremenilo, a kasneje ne boste razumeli, kaj zares želijo vsi ti ljudje od vas.

Škorpijon
Ne boste se mogli ustaviti v jezi, če ne celo besu ob vsem, kar se dogaja. Jezilo vas bo, da nimate nobenega vpliva na to, a boste pa želeli, da drugi spremenijo mišljenja.

Strelec
Lotili se boste vsega na horuk. To bo ujezilo vaše bližnje, a vam bodo morali dati prav, saj se bodo rezultati pokazali že v kratkem. Dokončati bo treba in ustvariti red.

Kozorog
Močno boste zaznavali energije, kar vas bo čisto presenetilo. Začeli boste razmišljati, da vas je kdo uročil, a se boste počutili odlično, tako da vam bo vseeno, kaj je zares.

Vodnar
Dovolj boste imeli vsega in vseh, ki ne vidijo vaših odličnih idej. Začeli boste delati načrt, ki bo vse postavil na glavo, a to bo sprostilo začetek svobodnega življenja.

Ribi
Vaša čutila se bodo odprla za energije in zadovoljstvo bo prihajalo iz vseh strani. To vam bo godilo ter vam dajalo moči za spremembe, ki jih pričakujete v prihodnosti.