Astro

Horoskop za nedeljo, 20. decembra

Andreja Novak / Dobra karma
20. 12. 2020, 06.40
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Umirite se in poslušajte nasvete starejših v družini, četudi se ne strinjate z vsem, kar bo povedanega. Tako boste omogočili nov način pogovarjanja in sprostitev doma.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja


Bik
Ne skrivajte svojih čustev in pokažite interes za družinske člane, da bodo pomirjeni z vami. Bodite hvaležni za vse, kar imate v družini in z modrostjo napolnite svoj dom.

Dvojčka
Zasijale bodo vaše dobre kvalitete. To vam bo prineslo srečo v življenje in okrepilo ljubezen, zato se ne skrivajte. Odprite se za darila in sporočila, ki bodo prihajala.

Rak
Uživali boste v brezdelju, v pogovorih, druženjih in občutku, da ste del nečesa večjega. To ste pogrešali ves ta čas in se sočasno preveč odmikali od bližnjih.

Lev
Odmik od vsega vam bo koristil in srečni boste v razmišljanju ali ustvarjanju svojih novih temeljev doma. Zdelo se vam bo, da se končno nekaj spreminja v vaše dobro.

Devica
Idealen čas je za dober počitek in regeneracijo telesa in duha. Če vas bodo stara čustva in notranji občutek izgube še preganjali, si priznajte napako iz preteklosti.

Tehtnica
Še bolj boste optimistični v odnosih in sproščeno sprejemali vsa dogajanja okoli vas. Tolažili in spodbujali boste bližnje in se brez večjega stresa odločali za svoje želje.

Škorpijon
Nihali boste v ljubezni in optimizmu ter skrivali temna čustva in notranje skrbi. Ne boste se želeli več prepirati, a potrebno bo razrešiti vse, kar je bilo v vas potlačeno.

Strelec
Stara čustva bodo privrela na plano, ne boste mogli več skrivati ljubosumja. A bližnji vam bodo očitali podobno. Želeli boste razrešili in ne boste bežali od pogovora.

Kozorog
Sreča vas bo zajela, ko se boste lahko končno sprostili in začeli bolj dinamično gledati na vse skupaj. Če si želite naraščaja, potem je sedaj pravi čas za to, ne odlašajte.

Vodnar
Potrpežljivo boste čakali na nove priložnosti za dobra družinska srečanja, a sočasno boste ravno zaradi tega čustveno nihali, kar bo obremenjevalo tako vas kot bližnje.

Ribi
Vplivi starejše ženske vas bodo malo iztirili, boste pa hvaležni za pomoč in podporo starejšega moškega, ki razume vaše delo in način življenja in vas pri tem podpira.