Astro

Horoskop za soboto, 19. decembra

Andreja Novak / Dobra karma
19. 12. 2020, 06.51
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Oven
Notranje skrbi vas bodo prehitro spravile v akcijo in lahko se zgodi, da se sprete s prijatelji ali znanci zaradi nečesa, kar bi v umirjenem stanju z lahkoto dobro izpeljali.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja


Bik
Počutili se boste zapostavljeno in pozabljeno od vseh. Ne boste vedeli, kaj narediti, a vse skupaj vas bo jezilo. Vseeno boste našli način in se v miru pogovorili z domačimi.

Dvojčka
Imeli boste dobro podporo in pomoč, da se uredite in na novo začnete nekaj, vam pomembno. Ostanite zbrani s pozornostjo na sebi in uporabite dobre vplive zvezd.

Rak
Prijateljice in ženska družba vas bo čisto odnesla in pozabili boste na svoje načrte ter obljube, ki ste jih dali svojim bližnjim. Veselili se boste, a slaba vest bo ostala.

Lev
Spremembe v domu vas bodo osrečile in počutili se boste dobro. Ne boste se pustili motiti, zato se boste izogibali vsemu nepotrebnemu druženju. Čas bo za bližnje.

Devica
Razmišljali boste, kako bi se izognili ženski družbi, s katero se družite v tem obdobju, a ne boste našli dobrega razloga, saj so del družine. Lahko, da boste preveč iskreni.

Tehtnica
Optimistični boste v odnosih in nič vam ne bo težko narediti za kogarkoli. Čutili boste notranje zadovoljstvo, ki ga nihče ne bo mogel pokvariti, kar vas bo nadvse veselilo.

Škorpijon
Vedeli boste, da morate nekaj spremeniti pri sebi, a vas bo obnašanje drugih vseeno vznemirjalo, da si ne boste mogli pomagati. Posebej služba bo precej naporna.

Strelec
Čutili boste, da je čas za svobodo, da pa morate prej dokončati še stvari, ki pa jih boste vedno znova prelagali. To vas bo jezilo pri sebi, a si ne boste znali pomagati.

Kozorog
Želja po sprostitvi se vam bo izpolnila. Imeli boste dovolj časa zase, ki ga boste tudi pametno izkoristili in to vam bo vrnilo dober občutek zase. Odločitve bodo prave.

Vodnar
Zdelo se vam bo, da je sedaj pravi čas, da stvari spravite v red. Tega se boste lotili na veliko in upoštevali samo konkretne predloge, pa še te samo, če vam bodo všeč.

Ribi
Priznanja ženske družbe vam bodo veliko pomenila. Lahko, da boste dobili darilo od starejše ženske, ki jo občudujete, zato vam bo še posebej dragoceno. Srečni boste.