Astro

Horoskop za četrtek, 17. decembra

Andreja Novak / Dobra karma
17. 12. 2020, 06.38
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Precej opravkov boste imeli z javnostjo in prijatelji vas bodo klicali ob vseh mogočih priložnostih. Skupni projekti se bodo dobro odvijati in morali boste več sodelovati.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja


Bik
Vse skrbi, fobije in vaša občutljivost lahko pridejo na plano, zato ne tvegajte, igrajte vse po pravilih, da ne boste krivi še za tiste stvari, ki jih niste zagrešili. Umirite se.

Dvojčka
Pojdite v naravo, da skozi sprehode sprostite vsa bremena negativnosti preteklosti. Sicer lahko, da boste imeli glavobole, saj bodo bolj močno zaznavali pritiske iz okolja.

Rak
Dober poslovni in domači delovni načrt bo potreben, če želite okrepiti stabilnost. Ne zavrzite vse sreče, ki jo imate sedaj, zaradi predaje premočnim vplivov iz okolja.

Lev
Preverjajte svoje počutje in razmislite o vsem, kar bi v prihodnosti želeli. Če boste prehitro sprejeli odločitve, ki ne bodo podprle vaših ciljev, boste kasneje obžalovali.

Devica
Globlje zamere iz preteklosti vas bodo odmaknile od realnosti in pristranski boste, zato se lahko še bolj zapletete z ljudmi v vaši okolici. Opazujte, kdo vam želi dobro.

Tehtnica
Ne boste točno vedeli, kaj vas tako moti pri ljudeh, samo vse vam bo šlo na živce. Skozi jezo in nestrpnost boste dobili spoznanja in začutili boste prave spremembe.

Škorpijon
Ponosni boste nase, saj boste popolnoma iskreno in umirjeno začeli uresničevati svoje namere za novo obdobje življenja. Optimizem vas bo sprostil v ljubezen.

Strelec
Ne čakajte več, da se stvari uredijo, temveč pojdite svojo pot tako, kot si želite. Dovolj imate problematičnih odnosov in želite si druženja s tistimi, ki vas razumejo.

Kozorog
Nagrade, ki vam jih bo predalo življenje samo, bodo večje, kot ste kadarkoli pričakovali. Precej intenzivno bo in ne boste točno vedeli, kaj zares narediti.

Vodnar
Uporništvo vas bo tako zagrabilo, da se boste praktično upirali vsepovsod, ne glede na to, ali bo potrebno ali ne. Zato ne pričakujte sprostitve, dokler se sami ne umirite.

Ribi
Zasijali boste v javnosti in ob tem začutili, da prihaja vaše težko pričakovano novo obdobje. Samo vi in vaši bližnji boste vedeli, koliko truda je bilo za to potrebno.