Astro

Horoskop za ponedeljek, 14. decembra

Andreja Novak / Dobra karma
14. 12. 2020, 06.33
Posodobljeno: 14. 12. 2020, 06.58
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Prijatelji vam bodo pomembni, zato je nujno, da razčistite z njimi pretekle zadrege in se pomirite. Popazite tudi na svoje zdravje, sončev mrk ga bo danes malo zamajal. 

Bik
Vse skrbi in občutljivost lahko pridejo na plano, pa tudi globoka strast do življenja, ki ste jo že pogrešali. Ne odmikajte se, samo sprostite se in se sprejmite v celoti. 

Dvojčka
Aktivirala se bo karma, kar pomeni, da pridejo določene stare stvari ponovno na plano. Sprostite se in pogumno poglejte preteklosti v oči. S tem jo boste sprostili. 

Rak
Lahko, da vam lunina rast in sončni mrk danes prineseta dobro podporo za spremembo, če boste dobro sledili intuicij in se čustveno odprli izjemnim ljudem. 

Lev
Vse se bo naenkrat zgrnilo nad vas, če ne boste poslušali svojih čustev. Slabo počutje vam bo test, če ste pripravljeni kaj narediti in opustiti odnose, ki bremenijo vaše srce. 

Devica
Ne zapletajte se z okolico doma ali v službi. Zaradi globokih zamer iz preteklosti, ne morete dobro speljati pogovorov v sedanjosti. Preverite, kdo vam res želi dobro. 

Tehtnica
Težek dan bo od vas želel, da v globino raziščete svoje strahove in tudi strasti, ki jih skrivate pred vsemi. Ne glede na družbo se boste počutili osamljene, a tudi izdane. 

Škorpijon
Odnosi bodo spet na preizkušnji. Zaznavali boste, kje se izgublja vaša ljubezen in komu preveč zaupate. To je zadnja oseba, za katero bi si mislili, da vas bo izigrala. 

Strelec
Dovolj boste imeli problematičnih odnosov, a pravil nihče ne bo sprejemal. Zato boste vse spustili in se začeli družiti s tistimi, ki vam odgovarjajo. Ne bo vam žal. 

Kozorog
Odpirali se vam bodo energijski talenti, vam pa se bo zdelo, da se vam meša. Bolje je, da se pravočasno pripravite in začnete sodelovati z življenjem, saj vam tako podpira. 

Vodnar
Pazite, da si čisto ne zapravite najboljšega prijateljstva. Ne pretiravajte s pričakovanji in ne prelagajte krivde na tiste, ki sploh ne vedo, kje so težave. Razmislite, kaj želite. 

Ribi
Spremembe vam bodo na pladenj prinesle vse, kar ste si želeli in nič naredili za to. Dogovorite se za dobro sodelovanje, še posebej, ker res nimate nič za izgubiti.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja