Astro

Horoskop za nedeljo, 13. decembra

Andreja Novak / Dobra karma
13. 12. 2020, 06.46
Posodobljeno: 13. 12. 2020, 07.58
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Skupni cilji so vam pomembni zato se odprite sodelovanju za lokalno skupnost ali širše. Veliko lahko dobrega naredite za vse, pa tudi vam bo osebno zelo koristilo. 

Bik
Aktivirana bo notranja strast. Življenjska energija bo želela na plano. Sprostite se in razgibajte telo in duha. Tako se bo začel vaš dober proces celotne prenove življenja. 

Dvojčka
Možni bodo glavoboli zaradi pritiskov okolice. Če se lahko, se izognite vsem sodelovanju s tistimi, ki jim ne zaupate, saj to močno vpliva na vaše fizično zdravje

Rak
Bodite pozorni, da vam energije ne odnesejo razsodnosti zaradi velike sreče, ki jo boste doživeli. Lahko se zgodi, da boste vse ostale zanemarili in prizadeli bližnje. 

Lev
Sedaj ste podprti z odličnimi energijami za ureditev telesa, zdravja in službe. Iskreno brez zadržkov opazujte svoje počutje in izberite, kar bi želeli početi v prihodnosti. 

Devica
Za težave na službenem področju lahko krivite sončev mrk in mlaj. Stari strahovi bodo prišli na plano in ne boste jim mogli pobegniti. Soočite se z vsem, kar se dogaja. 

Tehtnica
Transformacijo odnosov se bo dogajala v vas in ne boste točno vedeli, kaj vas tako moti pri ljudeh. Skozi jezo in nestrpnost pa boste lahko prišli do skrite strasti v vas. 

Škorpijon
Močni boste in optimistični, ne glede na kaos, ki se dogaja okoli vas. Komaj boste čakali, da začnete res sodelovati. Notranji mir bo že stalnica in ponosni boste nase. 

Strelec
Že ko ste mislili, da se vse umirja, se bo spet vse postavilo na glavo. Sprostite se in sploh ne čakajte več, da se stvari uredijo, temveč pojdite svojo pot tako, kot si želite. 

Kozorog
Skozi intimni odnos boste začutili + globoke potenicale in če se ne boste pod-zavestno upirali, boste vstopili v najlepše obdobje. Dovolite si, da vas drugi učijo. 

Vodnar
Zagovarjali boste svoj status v javnosti, ki ga ne boste želeli opustili. Dovolj bo, da redno opravite določena potovanja in predstavite svoje delo čimbolj dramatično. 

Ribi
Zasijali boste v javnosti in novo obdobje se pripravlja. Samo vi in vaši bližnji boste vedeli, koliko truda je bilo za to potrebno, ostalim se bo zdelo, da ste imeli srečo.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja