Astro

Horoskop za petek, 11. decembra

Andreja Novak / Dobra karma
11. 12. 2020, 06.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Ne izzivajte prepirov v odnosih in ne pogrevajte starih stvari, saj sedaj ni pravi čas za razčiščevanje, razen, če ne želite odnosa čisto zaključiti. Usmerite se v dobre rešitve. 

Bik
Sproščeni ste bolj zadovoljni in veliko več dobrega se vam lahko zgodi. Zato si vzemite čas za sprostitev in optimizem, saj prihaja daljše obdobje pomembno za vas. 

Dvojčka
Naučite se, da mnogi vašo pomoč razumejo kot vmešavanje v njihovo življenje. Zato se sprostite, spočijte in si raje naredite spisek vsega, kar bi radi počeli za prihodnost. 

Rak
Ohranjate svoj notranji mir, sicer se zna zgoditi, da vas energije spet potegnejo v vrtinec z drugimi in boste nase pozabili in zapostavili cilje, ki so resnično pomembni. 

Lev
Nujno je, da bolj sledite svojim ciljem, še posebej v ljubezni. Sicer vam bo ugasnilo veselje in poslabšalo zdravje. Zmanjkalo vam bo upanja v srečo, ki jo vi potrebujete. 

Devica
Sedaj ni čas, da bi vi lahko postavljali pogoje. Zato se sprostite in poglejte na novo vse skupaj. Lažje boste se dogovorili za spremembe, če boste izhajali iz resničnosti. 

Tehtnica
Ugotovili boste, da če ste dobro naspani in v dobri koži – ko poskrbite zase, se vas stres iz okolice sploh ne dotakne. To vas bo razveselilo, vsaj veste, kako delovati. 

Škorpijon
Čas bo, da se pogovorite in na novo definirate pogodbe ter ostale dogovore, sicer se lahko zgodi, da boste odgovorni še za nove stvari, s katerimi nimate nič skupnega. 

Strelec
Odprti bodite za ideje drugih in ne pritiskajte na realizacijo tam, kjer to nima smisla. Sprostite se in poveselite. Tako se bodo odprla druga vrata in se bo bolje odvijalo. 

Kozorog
Vse preveč razmišljate in si ustvarjate gradove v oblakih, sočasno pa ne naredite prvega koraka. Začnite danes z aktivnostmi v pravi smeri, da se pokažejo možnosti. 

Vodnar
Ne jezite ali žalostite se, če so se nekateri prijatelji, znanci odmaknili, saj ste jih k temu pripravili sami, s svojimi preteklimi dejanji in neupoštevanji njihovih mnenj. 

Ribi
Vaša domišljija bo imela krila in z zadovoljstvom boste se danes lotevali vsega, kar bo vas izzivalo. Navdušeni boste nad svojimi spremembami in sanjarili o spremembah.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja