Oven
Danes boste precej nemirnega duha, kot da boste želeli biti vsepovsod naenkrat. Poskrbite za svoje telo in imunski sistem, da vas ves nemir ne utrudi in ne zbolite. 

Bik
V svoj partnerski odnos vnesite svojo resnično strast in se sprostite. Na plano lahko pridejo tudi vaši strahovi, a se ne odmikajte, raje začnite spoznavati, kdo zares ste. 

Dvojčka
Popolno prenova vašega življenja se bo dogajala korak za korakom. Lahko, da boste najprej čutili bremena preteklosti, ki vas bodo lahko težila kot močni pritiski iz okolja. 

Rak
Nikakor ne bodite prijazni na silo z nikomer. A sočasno zaradi osebnih čustev ne zanemarite svojega poslanstva in poslovnih ciljev. Poslovno odrastite, pa bo super. 

Lev
Služba oz. poslovne ideje bodo vse bolj aktivne in imeli boste veliko srečo, saj boste lahko uresničili nekaj, kar ste si že dolgo želeli. A ne ozirajte se na mnenje drugih. 

Devica
Lahko, da boste imeli manjše zdravstvene težave, ki jih boste hitro rešili. Dobro prečistite tiste prostore, kjer običajno odlagate preteklost: fotografije, spominke... 

Tehtnica
Čutili boste odmik od vseh in sočasno imeli priložnost odkriti svoje najgloblje strasti, pa tudi strahove, ki bodo bolj posledica preteklosti, kot sedanja resnična podoba. 

Škorpijon
Nekatere skrite strasti se bodo hitro razvijale in zamajale vašo stabilnost. Do ljudi boste zahtevni, nepopustljivi in ne boste razumeli cincanja, želeli boste vse ali nič. 

Strelec
Močno dogajanje vas bo na nek način odvezalo od preteklosti in od vseh neumnosti, ki ste jih zakuhali v zadnjih letih. Nihče ne bo užaljen, a o vsem se boste pogovorili. 

Kozorog
Zavlačeval boste s spremembami, ki bi jih morali že zdavnaj izpeljati. Ne trudite se, temveč se vsaj pravočasno pripravite na tiste stvari, ki se sedaj dogajajo. 

Vodnar
Trmasto boste vztrajali pri svojem, čeprav lahko, da boste vedeli, da nimate prav. Želeli boste stestirati predanost bližnjih. Zelo nevarna igra, ki se lahko slabo konča. 

Ribi
Poskrbite za svoje potrebe in popazite na zdravje, pa boste čisto na novo zasijali. Čutili boste, da je novo odobje pred vrati in boste še bolj z veseljem delali v tej smeri.

Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja