Oven
Želeli boste urediti nekatere prijateljske odnose, pri tem vas bo vleklo k osebi, ki se jo malo bojite. Želeli boste narediti dober vtis na njo, a boste pretiravali z besedami. 

Bik
Pozor, saj bo vaša notranja strast želela priti na plano. Precej jo boste usmerili v svojo kreativnost, še več v svoj domišljijski svet in čisto premalo v dejanske odnose. 

Dvojčka
Zapletli se boste v pretekle misli in dejanja, ki so že zdavnaj mimo. Samo od vaše iskrenosti bo odvisno, kako hitro boste lahko se sprostili in šli dalje po sedanji poti. 

Rak
Odlično podporo bose za vse spremembe v službi, če se boste le začeli obnašati svojemu položaju primerno. Ne morete krivitih drugih, če se vi odmikate od dela. 

Lev
Odločili se boste za spremembe za izboljšanje počutja. S samozavestjo ne boste imeli težav, a jezilo vas bo, koliko časa in energije porabite za pomiritve s svojimi bližnjimi. 

Devica
Sodelujte v dogajanju in se ne izoliranje, ne glede na to, da vam bo vse šlo že čez glavo. Ne odločajte se o ničemer sami, a tudi ne sprejmite odločitve drugih glede vas. 

Tehtnica
Kmalu boste spoznali svoj največji talent, ki vas bo osvobodil in vplival pozitivno na vse druge. To vam bo dalo neizmerno srečo v vašo kreativnost in želja vam bo delati. 

Škorpijon
Odnosi bodo močno stopili v ospredje in opazili boste razliko v vašem počutju ob različnih ljudeh, kar prej niste nikoli res opazili. Polovičneži vas bodo vidno jezili. 

Strelec
Skupni predlogi za dobre poslovne korake vam bodo pri srcu, a ne boste čisto zaupali vsem, ki se bodo želeli iti zraven. Želeli si boste novega načina življenja, novih pravil. 

Kozorog
Lahko, da se vam bodo dogajale malo nenavadne stvari, saj se vam bodo začeli talenti z energijami bolj odpirati: jasnovidnost, -čutnost, … a vas bo strah vsega. 

Vodnar
Ne bo najboljši čas za čustveno manipulacijo ali izsiljevanje, saj so vsi okoli vas na nitki in nimate več bonusa za neumnosti. Prijatelji se bodo samo odmaknili od vsega. 

Ribi
Odličen čas, ko se bodo določene stvari samo zložile in se bo vse izpeljalo sicer drugače, kot ste načrtovali, a še veliko boljše od vaših zamisli. Zato boste hvaležni.

Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja