Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Vztrajajte v kolikor se da dobrem sodelovanju, da si pridobite nazaj svoj ugled. Pomembno je namreč, kako vas drugi vidijo, saj vam to okrepi vašo notranjo moč.

Bik  
Uporabite modro besede, naj ne letijo nekontrolirano iz vas, še posebej v družbi vaših bližnjih. S tem boste začeli negovati družinske odnose, ki prav to potrebujejo.

Dvojčka  
Spregovorite o vsem, kar vas bremeni, pa tudi veseli. Ne odmikajte se od vseh spoznanj in ljudi. Samo tako boste iskreno prišli do vsega, kar si v srcu res želite.

Rak  
Preden se zares odločite, v katero smer boste razmišljali in delovali, preverite vsa dejstva. Ne nasedajte preteklim čustvom, ki vas samo strašijo pred spremembami.   

Lev  
Usoda še ima nekaj dobrih stvari skritih za vas, če se boste le upali sprostiti v spremembah in sprejeti, kar vas že dle časa čaka. Čutite srce, ki bo pokazalo pot.

Devica  
Fizična kondicija vam bo dala večjo notranjo moč, možnost odločanja, notranjo urejenost in tudi težko pričakovan optimizma. Zato trenirajte pogosto in čimveč.

Tehtnica  
Domišljija bo samodejno šla v smeri realizacije vsega, kar si vaše srce želi in vi boste v vsem tem nadvse uživali. Zato si dovolite sproščeno doživljati korake razvoja pri sebi.

Škorpijon  
Odločite se in sprostite vse pretekle načrte, ki se niso izpeljali in vse odnose, ki se niso do sedaj razrešili. Boljšega obdobja za lastne spremembe ne boste našli.

Strelec   
Usoda vas bo popolnoma podprla v dobro, če boste le ostali zvesti sebi in usmerjeni v delovanje. Sedaj resnično ni čas za čakanje in hrepenenje, temveč samo za akcijo.

Kozorog  
Če ste do sedaj že sprejeli kakšno odločitev za spremembe v življenju, potem bo to obdobje za vas samo konkretno nadaljevanje. Ne boste več opazovalec tujih življenj.

Vodnar  
Prenehali se boste truditi s komunikacijo in boste jasno dali vsem vedeti, da nimajo vpliva na vas. Sprostite se, saj vsi komaj čakajo, da se stanje umiri. Tudi tako bo šlo.

Ribi  
Želeli si boste več dogodivščin, a vas okoliščine ne bodo ravno podpirale. Ne bo dovolj samo dobro počutje, pomembno bo, da imate urejene finančne temelje.