Astro

Horoskop za petek, 4. decembra

Andreja Novak / Dobra karma
4. 12. 2020, 06.38
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Usmerite se v kreativnost in v vsakdanje delo, saj je to pomembno za vaše obilje. Če boste aktivno sodelovali brez slabe volje, si lahko obetate napredovanje ali povišico.

Bik  
Ne pozabite, da je vsak dan, ki ste ga porabili za preteklost, izgubljeni dan. Zato se umirite, razmislite o svojih prioritetah ter se jasno usmerite v svoje največje cilje.

Dvojčka
Kreativnost in stik z željami vas bo aktivirala in to vas bo vodilo v čisto drugačno počutje. Ne čakajte: odložite vse, kar vam več ne ustreza in se pripravite za novosti.

Rak
V odnosih imate srečo, da vas nekateri bližnji razumejo in rešujejo iz zagat. A vseeno bo potrebno sprejeti popolne odgovornosti zase, če želite postati enakovradni član.

Lev  
Jasno imate postavljeno svojo shemo delovanja in pridobivanja materialnih dobrin in to vas drži pokonci. Razumete, da ne gre vse naenkrat, zato ste potrpežljivi do vseh.

Devica  
Potrudite se poiskati novi smisel, najdite optimizem v čemerkoli okoli sebe in se bolj usmerite v novosti. Vzemite si čas zase in poskrbite za dobro fizično počutje.

Tehtnica  
Hvaležni boste za vse, kar imate in kar lahko počnete. Zavedali se boste, da ste si s preteklim delom to zaslužili, a vseeno boste vsak dan znova zaznavali globoko srečo.

Škorpijon  
Opustite želje, da bi rešili vse, kar se rešiti da, temveč začutite, kako bi bilo, če bi se sproti, iskreno in odprto pogovarjali. Tako bi sproti vsem odpirali možnosti za rešitve.

Strelec   
Dobili boste veliko odličnih idej, navdiha, predvsem pa notranje in fizične moči, da boste vzpostavili nove potrebne razmere za svoje materialne želje in zastavljene cilje.

Kozorog  
Odpadli bodo strahovi, ko se boste na polno usmerili v to, kar morate zares početi. Ne bo vam nič težko, saj je čas, da dosežete takšen način dela, ki vam odgovarja.

Vodnar  
Sledite notranji trmi, ki je že na polno aktivirana. Dala vam bo jasne cilje in tudi spoznaje, da imate vsega pritiska dovolj in da je res že čas, da zaživite čisto po svoje.

Ribi  
Lahko, da boste povabljeni na daljše potovanje ali šolanje in če je le mogoče, sprejmite. To bi vam dalo priložnost za sprostitev ter sočasno širitev delovnih idej.