Astro

Horoskop za sredo, 2. decembra

Andreja Novak / Dobra karma
2. 12. 2020, 06.36
Posodobljeno: 2. 12. 2020, 06.58
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Naleteli boste na ovire, lahko, da boste morali kje dolgo čakati ali prositi za pomoč  bližnje, ki jih resnično ne želite obremenjevati, a ne bo šlo drugače. Bodite iskreni.

Bik  
Komunikacija vam bo orožje in orodje sočasno, zato pazljivo. Z besedami si lahko ustvarite težave ali pa zelo na hitro rešite spore ali počasno reševanje vaših zadev.

Dvojčka    
Sprejmite ta dan na novo in za sabo pustite stara čustva in pretekle neuspehe ter tudi slabe odnose. S sproščenostjo in komunikacijo, boste lahko razrešili čisto vse.

Rak    
Vaši temelji niso stabilni, zato razmislite o novem načinu življenja, kjer boste bolj povezani s sabo in svojim smislom. Zato ne trmarite več v komunikaciji, sodelujte.

Lev  
Javnost vam bo naklonjena in precej idej boste dobili, pa tudi ljubezenskih ponudb ali iskric strasti, ki bodo lahko preskočile tudi pri vas. Odkrili boste novo zadovoljstvo.

Devica  
Zaradi notranjih skrbi se ne boste mogli čustveno odzivati na bližnje, niti na partnerjeve poizkuse, da bi vam pomagal. Sicer vam bo hudo, a boste čisto zamrznili.

Tehtnica  
Ne samo, da ste ponosni nase, da ne padete v čustva drugih, temveč ste tudi presenečeni, ker se vam vse stvari resnično uredijo brez truda ali pretiranih skrbi.

Škorpijon  
Pozitivne spremembe bodo vidne v odnosih, ko boste pokazali interes za stvari, ki so vam pomembne in tudi z ljubeznijo pristopili do vseh, ki jih imate resnično radi.

Strelec   
Precej odnosov s prijatelji in znanci se bo razrešilo. Bolj jasni bodo postali tudi vaši motivi in lažje se bo pogovoriti o vsem, kaj si kdo želi. Stopite skupaj, veliko lažje bo.

Kozorog  
Zadovoljni boste, če boste dan izpeljali vsak približno tako, kot ste želeli. Gneča bo povsod, saj se je preteklost umaknila in so na široko odprta vrata zahtevni sedanjosti.

Vodnar  
Romantika se bo odmknila, saj boste čisto preveč občutljivi na vso dogajanje, da bi lahko še negovali ljubezenske iskrice. Jasno in glasno boste želeli rezultate skozi dan.

Ribi  
Začutili boste željo po dvojini oz. večji odprtosti za ljubezen. Sočasno boste zaznavali reakcije na vašo vse bolj prebujajočo se seksualno energijo, kar vam bo godilo.