Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Zmedeni boste in zdelo se vam bo, da nimate nobenega vpliva na svoje življenje. To vam bo čustveno vzelo zagona, a boste kontruktivno razmislili o vsem na dolgi rok.

Bik  
Lunin mrk vam je odnesel nekatere čustvene težave in postalo vam je jasno, kje izgubljate energijo in svoj čas. Ohranite zbranost in poglejte na vse na novo.

Dvojčka  
Prebojno obdobje, ko si ustvarjate čisto nove temelje življenja. Če ste odlagali spremembe in čakali na pravi čas, potem je dobro, da se zavedate, da je ta čas sedaj.

Rak  
Zmedeni ste in boste še vsaj nekaj časa, saj se vam spreminja vaš življenjski kompas in komaj sledite vsemu dogajanju ter čustvom v vas.  Imeli boste srečo, zato ji sledite.

Lev   
Dovolj imate čakanja na druge, da se spravijo v red. Zato boste preprosto opustili vsa pričakovanja in sledili svojim ciljem ter dobrim čustvom. To bo imelo velik učinek.

Devica  
Prepričevali se boste, da se bo vse dobro rešilo, a sebi nikakor ne boste mogli skriti globokih skrbi, ki bremenijo predvsem vaš želodec in vam delajo neprespane noči.

Tehtnica  
Zadovoljstvo se vam bo okrepilo, zato ne boste želeli menjati svoje rutine, ki vam omogoča v teh časih dobro življenje. To bo čudilo vaše bližnje, a jih boste ignorirali.

Škorpijon  
Nekatere spremembe vam bodo omogočile na novo videti svoje življenje vključno z nekaterimi lastnimi napakami, ki so vas v preteklosti čisto preveč obremenjevale.

Strelec   
Začutili boste veliko olajšanje ob vsem dogajanju. Imeli boste občutek, da ste dobili še eno priložnost za življenje in da lahko začnete resnično vse na novo.

Kozorog   
Dogajanje vse na vseh področjih vas bo prepričalo, da ne morete več čakati na spremembe, temveč morate samo sodelovati, saj se bo toliko vsega že dogajalo.

Vodnar  
Vse bolj vam je jasno, da se ne boste mogli izogniti vodilni vlogi v svojem življenju. Ne glede na to, na koga vse si želite predati odgovornost, se kot bumerang vedno vrne.

Ribi  
Zadovoljni boste s sabo in svojim načinom življenja, še posebej, ko boste ugotovili, da nihče od vaših bližnjih nima nič proti temu, da nadaljujete v svojem ritmu in stilu.